5 жовтня 2013 18:06
14

Лукман АРУНА: "Динамо" нельзя списывать со счетов"

Півзахисник київського "Динамо" Лукман Аруна вважає, що столичний клуб не можна списувати з рахунків, незважаючи на останні невдалі результати.

"Команда наполегливо працює, щоб знову стати на ноги. "Динамо" - це один з великих європейських клубів, тому нас ніколи не можна списувати з рахунків. Я перебуваю в "Динамо" вже приблизно два роки, і наразі все складається добре для мене, і я цьому радий", - сказав він.

Аруна також заявив, що він щасливий в українському клубі, незважаючи на те, що його не викликають до збірної Нігерії.

"Найголовніше для мене те, що я стараюсь показати свій максимум в матчах за "Динамо" і фанати це оцінюють. Я регулярно граю в складі "Динамо", відтоді як я перейшов сюди з "Монако" два роки тому. Мені відомо, що багато людей очікують побачити мене в збірній, але якщо мене не запрошують, що я можу зробити? Я нігерієць і завжди буду готовий зіграти за свою країну, якщо мене викличуть", - цитує Аруну нігерійське видання Punch. 

странный игрок, это если мягко выражаться. но его плюс в том, что он всегда может забить какого-нибуть дурака, когда совсем ничего не ждешь. т.е., непонятно нужен он или нет. есть аргументы за обе опции
Вот этого растамана я совсем не хочу видеть в нашей команде, либо его надо драть, чтобы он работал на поле...
Претензій до Аруни вистачає. Але, заради справедливості, мушу сказати: при ОВБ він грає краще, ніж при ЮПС. У Сьоміна це був якийсь пофігіст на полі. У Блохіна Аруна інколи видає досить сильну гру. Став більше забивати і взагалі точніше бити по воротах (при ЮПС практично все летіло в молоко). У матчі з Ворсклою, вийшовши на заміну, помітно посилив гру Динамо в центрі поля + його удар приніс нам нічию. Але наступний матч з Рапідом - провал. Якщо коротко - грає Аруна дуже нестабільно. В чому причина цієї нестабільності - мабуть і тренери не можуть зрозуміти.
и тут недофаны обосрали Аруну)))глоры по ветру дуют и дуют забивает,отдает,борится-Аруна молодца,всегда говорил он технарь проигрываем,сачканул как и остальные-фу бездарь и якорь команды пхы-хы)))
Сховати
не спорю о том что ты сказал но меня харит когда он ходит по полю.... как с мячем так и без него...
Старается показать свой максимум, ну ну...
Старается показать свой максимум, ну ну...
Ему просто наплевать на каком месте Динамо, главное играть (точнее отбывать номер) в составе и получать деньги. Какие фанаты его оценивают и как, он что с луны упал?
Видеть не хочу это ленивое чмо в Динамо.
Этот футболист просто аномальное явление или стихийное бедствие. За все время можно припомнить только киевский матч с Бордо и дубль Днепру, да и то потому что там "залетало" в ворота, любитель неоправданно, практически всегда тянуть одеяло на себя. Безоговорочный антигерой по КПД в каждом матче, а самое обидно даже не его косяки которые потом стоят нам очков, а то, что из-за него не может раскрыться Бельанда - ну видно же как подрывают его постоянно эти замены. Вот и кажется, что ОВБ как враг сам себе(
Динамо быть может и рано списывать,но таких футболистов как Аруна списывать дано пора,он находиться на чужом празднике жизни-команда не играет ,а ему весело!