12 травня 2024 12:00
1

"Вербич судився навіть з Хамесом". Пасія екс-хавбека "Динамо" розповіла про скандальний роман із колишньою зіркою "Реала"

Відома модель Playboy Альвіна Царенко, яка за сумісництвом є мамою сина Беньяміна Вербіча, привідкрила завісу конфлікту з екс-динамівцем.


– Чи правда, що ви спеціально зустрічалися Хамесом Родрігесом, який теж переїхав у Грецію синхронно з вами, щоб вивести на емоції Беньяміна?

– Щодо мене і Хамеса Родрігеса – не розумію, як можна зустрічатись "спеціально". Якщо людям подобається проводити час разом, то це ніяк не стосується колишніх. Ніхто цього не афішував.

Вербіч теж нічого не знав довгий час. Все почалося, коли дізнався. Як ви пишете: "Вивели його на емоції". Суди були, повні нісенітниці. Він подав на мене близько 12 позовів, кожен на 200 сторінок. Дійшло до того, що позови були і проти Хамеса також.

– Тоді Вербіч заявив, що намагається отримати опіку над своїм сином. Чи справді він хотів відібрати дитину?


– Ніяку повну опіку над сином він не хотів отримати. Спільна дитина – це інструмент, за допомогою якого можна тероризувати у судах. Під соусом "я хочу опіку" було написано всі ці позови з брехнею у мій бік.

– Тим не менш, хлопчик зараз з вами. Чи спілкувався Вербіч зі сином протягом цих скандалів? Як вам вдалося дійти вирішення у цій судовій справі?

– Насправді ж я сама примушувала його приїжджати до сина та спілкуватися. Суди він почав скасовувати, коли Хамес поїхав із Греції. Далі без подробиць, – розповіла Царенко в інтерв'ю YeSport.

Нагадаємо, Вербіч виступав за Динамо протягом 2018-2022 років. Після початку повномасштабного вторгнення перебрався в оренду у варшавську Легію. У липні 2022-го розірвав контракт з киянами і перебрався в Панатінаїкос.
Новини навіть не про колишнього футболіста Динамо, а про його колишню. Це ж комусь не впадло було спілкуватися з нею