2 серпня 2013 13:47
3

Виктор ГРАЧЕВ: "Ярмоленко может посредственно сыграть против аутсайдеров, но против "Шахтера" - никогда"

Колишнього нападника донецького "Шахтаря" Віктора Грачова напередодні матчу з "Динамо" турбує гра гірників в обороні.

"Є питання до командних дій в обороні. Моменти у грі з "Шахтарем" мали "Говерла" й "Чорноморець". Минулого року суперники могли створити в Донецьку від сили 1-2 моменти. Тепер вони виникають частіше. Раніше такої розкоші їм ніхто не надавав. З утратою Фернандіньо і Мхітаряна, перебудови зазнала вся центральна вісь команди.

Раніше група атаки гірників могла грати із зав'язаними очима й створити 8-10 моментів за гру. З них 3-4 реалізувати. Тепер маємо 2-3 моменти й один реалізовуємо. Труднощі прогнозовані, бо багато новачків. Думаю, їх треба було купувати взимку й награвати у довгі місяці міжсезоння.

У "Динамо" побоююся Мбокані. Не вважаю, що його треба додатково переглядати в матчах проти лідерів. Майстерність видно у грі з будь-яким суперником. Обов'язково налаштується на гру Ярмоленко. Він може посередньо зіграти проти аутсайдерів, але проти "Шахтаря" – ніколи. В останніх матчах розігрався Аруна – може організувати комбінацію і гарно пробити по воротах. Саме ця трійка – найнебезпечніша.

Вважаю, що за пошуків гри обома колективами виграє той, в якому не командна, а індивідуальна майстерність окремих виконавців виявиться вищою," - каже Грачов.

Нагадаємо, матч "Шахтар" — "Динамо" пройде 4 серпня на "Донбас Арені". Початок поєдинку о 19:00.

Один из самых уважаемых мной игроков за всю историю донецкого "Шахтера". И да -- тогда клуб был именно донецким "Шахтером", а не даунбасскими кротами, как сейчас...
Сховати
+10000,я тоже его уважал всегда,щас не та Шахта...это БЫЛО имя,они сами себя загнали в-кроты)))и радуются))у каждого своя дорога))
Возможно я субъективен, но вот нравится мне Грачев и как человек, и как футболист очень неплох был.