7 листопада 2012 17:39
11

Коньков встретился с Платини

Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков зустрівся з президентом УЄФА Мішелем Платіні у штаб-квартирі Європейського футбольного союзу.

Основними темами дискусії були допомога Україні з боку УЄФА та подальший розвиток місцевого футболу.

"Все моє життя пройшло в футболі. Для мене дуже важливо нанести візит до УЄФА у якості нового президента нашої Федерації. Мені цікаво зустрітися з представниками УЄФА, які володіють особливими знаннями та досвідом. Дуже вдячний Мішелю Платіні за запрошення відвідати штаб-квартиру Європейського футбольного союзу ", - підкреслив Коньков.

Співробітництво між УЄФА та ФФУ продовжиться і в майбутньому, наприклад, за підтримки програми допомоги HatTrick. "Допомогу Україні з боку УЄФА за підтримки програми HatTrick неможливо переоцінити. Співробітництво з УЄФА приносить величезну користь українському футболу. Нашій Федерації лише 21 рік, ми багато чому навчились на власному досвіді, але підтримка УЄФА завжди мала для нас велике значення", - заявив президент ФФУ.

Коньков підкреслив, що дуже радий за українських дітей, котрі влітку отримали унікальний шанс побачити провідні команди Європи на власні очі. Головне завдання асоціації − турбота про масовий футбол, а також пошук та виховання майбутніх гравців калібру Андрія Шевченка. І успішне проведення Євро-2012 зарядило українську Федерацію сильним бажанням організувати в майбутньому інші крупні турніри. Успіхи минулого літа підтвердили, що Україна і її футбольна влада дивляться в майбутнє з величезним оптимізмом зовсім не безпідставно. 

Вот она, работа моей мечты:) Катайся себе по Эуропе, знакомься со звездами настоящего и прошлого, живи за счет клубов и НИЧЕГО не делай на основном месте работы. Кайф, что там говорить.
вот не пойму тех кто говорит что шахта возила челси? где она его возила? всю игру челси что хотело делало в штрафной Шахты. Челси заслужил победу. а то что шахта держала мяч на своей половине поля так это задумка диматео низкий прессинг
Боже ну как смотреть на эту рожу ? Позор нам
ссылочки на фото/видео нет?
Сховати
Ты меня спрашиваешь? Читал здесь - http://bit.ly/SNomJU
Президент Федерации футбола Украины АнтолийКоньков по прилету в Киев после матча Молдова – Украина не могсамостоятельно покинутьсамолет. Такого в украинском футболе еще не было. Глава ФФУ Анатолий Коньков был настолько расстроен матчем Молдова – Украина, что журналисты от его паров алкоголя стеснялись взять интервью. По информации журналиста сайта 11na11.com Анатолий Коньков был пьян и еле держался на ногах: "После игры Анатолий Коньков оказался в микст-зоне - на рабочем месте журналистов, где мы берем послематчевые интервью у игроков. Анатолий Дмитриевич сразу привлек наше внимание, но лишь единицы, из-за необходимости вдыхать ощутимые алкогольные пары президента ФФУ, решились взять у него комментарий по игре. К тому же выглядел, глава нашей федерации не очень - был расстроен из-за результата сборной Украины, или сожалел, чтовизит в гостеприимную"застольную" Молдову уже подошел к концу"
Лицо украинского футбола!
Вот мне интресно, говорил ли Г.Суркис Платини кто пришел к власти в ФФУ?
Сховати
А мне скажешь кто пришёл? Пожалуйста...
Сховати
Я скажу)Коньков - гибрид Шарикова и позднего Брежнева...
Ну ЮрПалыч вы даете! 2-го сентября донецкие к власти пришли! Неужели вы до сих из запоя не вышли?