9 липня 2012 16:26
39

Игорь СУРКИС: "Мы пытаемся показательно продать Алиева"

Президент київського Динамо Ігор Суркіс в інтерв'ю телевізійній програмі "Світське життя" відповів на питання стосовно дисципліни в клубі.

- 10 років тому у київському Динамо була жорстка дисципліна. Складається враження, що зараз з молодими хлопцями так жорстко вже ніхто не поводиться...

Ви думаєте, що команда, яка у 99-у році пробилась до півфіналу Ліги чемпіонів, не гуляла? Вона гуляла, ще й як! Але вона добивалась результату. Для мене, як президента клубу, який кожен рік витрачає немалі гроші на футбол, найголовніше, щоб був результат. А що вони роблять - мене це абсолютно не цікавить. Є результат - робіть те, що ви вважаєте за потрібне. Нема результату - звичайно, включаються штрафні санкції.

- Ви не думали просто показово вигнати одного з гравців?

В професійному спорті такого поняття, як "показово вигнати", - немає. У футболістів є професійні контракти. Вони підуть у ФІФА, і все одно отримають ті гроші, які я їм винен по контракту. А от "показово продати" - оце можливо. Це саме те, що ми зараз намагаємось зробити з Алієвим.

- Тобто, ви хочете продати Алієва в якийсь інший клуб саме через його поведінку?

Перш за все, через його характер. Якщо по ньому будуть пропозиції, ми його із задоволенням продамо.

"А що вони роблять - мене це абсолютно не цікавить" Ну, то и естественно...((( Вот именно поэтому, Михалыч, я тебе и писал: Ищи проблему ТОЛЬКО в себе!
хорошая реклама товара, который собрался продавать
Сховати
Сразу видно, что Суркис в Нархозе маркетинг не учил:)))
конечно хорошая, "продаем из-за характера" само собой тема качества игры уходит на задний план и растворяется....Всем все ясно "только Характер"...чем не пиар?
Суркис прекрасно понимает, что он не заработает на Алиеве. А вот о таких слов, он получает удовольствие, плюс вся команда задумается...
В этом и есть смысл показухи. Забирайте мол товар завалящий за недорого
Ну если Сурок уже так вопрос ставит, значит действительно его уже просто достал гадёныш)
А якщо не буде пропозицій?буде велика проща?
Сховати
В принципі ціна на нього виставлена адекватна (нібито 4 євроляма просять), тому росіяни, згадуючи Алієва в "Локомотиві" (Слава Богу, що його там поперло, зараз хоч є шанси продати!), гадаю, поведуться на таку штуку. Тим паче, всі невдачі Олександра в Києві можна списати на тренерський "талант" ЮрПалича.
Доигрался Сандро!а ведь мог из него получится настоящая Звезда
Сховати
Не може стати зіркою той, у кого нічого нема, окрім удару. Мілевський - цей міг би.
Сховати
Мілевський - той же випадок. Тільки ще швидкість, як у черепахи, і гра головою - саме для англійської прем’єр-ліги (читай - "Тоттенхема"). Не може стати зіркою жоден із них, бо обидва - моральні потвори і інтелектуальні нікчеми.