Автор: Сергій
Зареєстрований: 27.04.2009
Останній візит: 17.11.2015
24 травня 2011 16:03
29

Караччоло прибув до Києва підписувати контракт з "Динамо"?=((((

Гравець зі своїм агентом помічені в аеропорту Бориспіль.

Нападаючий італійського клубу "Брешіа" Андреа Караччоло та його агент Андреа Д'Аміко вчора ввечері були помічені в аеропорту Бориспіль. Про це sport.tochka.net дізнався з достовірних джерел.

Про серйозність намірів Караччоло залишитися в Києві в якості гравця "Динамо" може говорити той факт, що прибув італієць не один, а в супроводі найближчих родичів. Не виключено, що найближчим часом відбудеться (або вже відбулася) зустріч гравця з керівництвом "Динамо".

Як повідомляють джерела, якщо переговори між керівництвом "Динамо" та футболістом пройдуть успішно, то італійський форвард підпише з клубом попередній договір. Потім йому належить пройти поглиблене медичне обстеження, після чого буде укладено повноцінний контракт.

Варто відзначити, що днями агент футболіста, відповідаючи на питання про зацікавленість з боку "Динамо", заявляв, що "поки що до нас ніхто з українського клубу не звертався, спершу треба домовитися з "Брешіа".

Нагадаємо, що за даними італійських ЗМІ київське "Динамо" переглядало гру Караччоло, і український клуб готовий викласти за форварда, за різними оцінками, від €5 млн. до €7 млн.
 

 

 

гравець сильний -тут без питань !чи будуть тепер купляти кардосо за тіж 18 млн
Сховати
По-моему, очевидно, что трансфер Кардосо/Караччоло - взаимоисключающие понятия...
думаю утка.....жду официально подтверждения от ИМС
Залишаюсь оптимістом: Кардозо буде.
Не верю. Впарить посредственного тридцатилетнего игрока, у которого заканчивается контракт, за 7 евроденег и 2 млн зарплаты, это нуууу вобщееее маразм жуткий. Ну не такие же у нас идиоты в клубе работают?
Сховати
думаю это лето покажет идиоты или нет работают в клубе... а точнее зима, когда уже будет виден результат их работы...
Странно всё это про семь лимонов евро денег, если тут пишут контракт до 30,06,2011... Как бы 30.06. - эт чуток более месяца... http://www.transfermarkt.de/de/andrea-caracciolo/profil/spieler_6098.html
И где этот Блик сейчас? Или они только Милю с сигаретой способны сфотографировать?
хоть бы нет, хоть бы нет...НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕТ!
Вот вам і Кардозо...(((