12 жовтня 2010 11:22
6

Колесникову угрожает отставка?

Віце-прем'єр-міністр з питань підготовки до Євро-2012 Борис Колесніков може втратити свою посаду.

Про це повідомляють джерела Радіо "Свобода".

Як відомо, внаслідок відновлення чинності Конституції 1996 року, скорочення кількості віце-прем'єрів стало неминучим.

За словами джерела Радіо "Свобода", президент Віктор Янукович скоріше погодиться на звільнення віце-прем'єр-міністра з підготовки до Євро-2012 Бориса Колеснікова, ніж на звільнення віце-прем'єра з питань регіональної політики Віктора Тихонова.

"Янукович та люди в його адміністрації скоріше зацікавлені у зменшені впливу "групи Ахметова", ніж у загостренні відносин із "Луганською групою". З чого і витікає, що скоріше звільнять Бориса Колесникова, ніж Віктора Тихонова", - каже джерело.

Чинна Конституція дозволяє призначати в уряд не більше 3-х віце-прем'єрів, а нині їх 5: Борис Колесніков - з питань підготовки до Євро-2012, Володимир Сівкович - з питань національної безпеки і оборони, Віктор Слаута - з питань АПК, Сергій Тігіпко - з економічних питань та Віктор Тихонов - з питань регіональної політики.

Олексій, 12 октября 2010 12:19, "А щодо Колесникова - що від того зміниться? Зроблять під нього посаду нову та й буде як раніше..." Питання лише в тому, яку то йому "нову посаду" планують. Дуже багато нині слухів про те, що "здійснюється вплив" на регіональні та профільні федерації ФФУ стосовно того, щоб внести в майбутній Конгрес ФФУ звітно-виборчий момент.
Сховати
До речі, точно, замість Суркіса можуть проштовхнуть. Важелів впливу у них - море, досвіду бандитського - ще більше, а амбіції - взагалі неосяжні
..между собой разберутся..
аналогично....
От що бісить: більшість бандитських угруповань Сходу об'єдналися і домовилися і тепер роблять що хочуть в Україні зі своєю ПР. А благочестиві демократи-опозиціонери не маючи ніякої влади, все-рівно не поділяться - хто головний в опозиції. Це просто верх маразму... А щодо Колесникова - що від того зміниться? Зроблять під нього посаду нову та й буде як раніше...
Как-то по фиг...