Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 241
Коментарі по темі:
Так можна кожного тренера зливати, навіщо ж він тоді потрібен, я завжди думав, що тренер головний, а не Міля і ко.
Показати
По суті - так. Зробити б як в армії, з гауп-вахтою, нарядами, субординацією. Але ж ми маємо реалтьність, в якій чітко видно, що перевівся динамівець, розлінився на високих ЗП, не любить критики і вже привчає до поразок. А віддачі катма. А в якійсь 3-ій Бундеслізі умовний Марк за ЗП разів в 10 меншу вбивається на полі. Чи про що то я: де німці, а де ми...
Ви б..ть псевдофани і нитіки за.....ли!!! Школота срана!!! Ви шо хотіли зразу чуда??? Сьомін розвалював команду три роки, а Міха і Блоха мають створити за три тижні, ламать не строить. А ви б....тина краще б тихо сиділи, смоктали молоко в мами під спідницею. Просто тошнить від таких у...дів, як ви, а особливо від даунєцкої рагульні, якої так повно розвелося тут останнім часом, невже ви такі кретини, що вас навіть на вашому обосраному териконі не ригають, при...урки!!! Я з ДИНАМО КИЇВ назавжди, воно в моєму серці і я завжди буди з ним і врадості і в горі!!! А хто неадекват то йдіть ви на три букви, середня з яких середня У!!!
Показати
Ви,мабуть освідчена доросла людина,то для чого цей "словесный понос"? Можна культурно висловити свою думку,а так немає слів... Те,що Динамо у вашому серці,не дає дозволу себе так поводити.Я розумію команда програла і ви у розпачі,але все ж таки давайте залишатися людьми.Дякую за розуміння))).
друже, під кожним словом підписуюсь
Бути вболівальником ДК це підтримувати команду, а не списівати тренера, який провів з командою дві гри і обидві виграв і не виписувати тут всяку уйню. ПРИ ЧОМУ Динамо до ЗБІРНОЇ?
Показати
Те що я не пiдтримую чергову персону на чолi Динамо яка отримала цей пост не через спортивнi здобутки на тренерськiй нивi а завдяки своэму гучному (в минулому) iменi, якраз свiдчить про те що за команду я переживаю. А зв`язок тут зi збiрною прямий, i тут i там керують майже те ж саме зборисько фiзрукiв.
національність до вміння грати футбол немає відгошення...
Показати
Да причем здесь умение играть в футбол) Просто не думал, что они и в Кыргызстане есть.
Думав, що ти нормальний чувак, а тепер все зрозумів. Куди перечекати? Він і так розвалив все що встиг, харе якщо би була гра, а результату ні, то з часом він би прийшов, а так не було ні одного, ні іншого. Так і до вильоту можна було дочекатися. А успіхи кротів прийшли з приходом рижого царька і підуть разом з ним!
Показати
ворон ворону глаз не выклюет или типа того, элементарно поддержал товарища по цеху, не более того
Сенсаційна, тому що Шуфрич не злив господарю! Є підозри, що дехто багато бабла зірвав на тоталізаторі.
Показати
А у меня экспресс запоролся( У Метадона во 2 тайме моментов уйма была, и чистый гол не засчитали.
а ты сегодня своему господарю злыв?
Виникає питання чому всі умнікі типу ууу і madafaka заригалися тут на ппротязі останнього місяця?
Показати
Наступают смутные времена?))
Ти напевно недоношений! Ідейє сам забив стільки важливих голів для ДК, що навіть язик не сміє про таке говорити. Подивився я б на тебе мега-бомбардира без підтримки в оточенні всіх захисників. Навіть Мессі при схемі Сьоміна тут би нічого не показував, спеціаліст ти млять великий, йди буквар довчи школота.
Показати
Да,Ідейє забил много... А теперь перечислите мне его трудовые мячи??? Правильно, и половины не наберется!
Жінок на збори вони брати явно не будуть )))
Показати
зачем, если она есть? )))
не думаю, що у команди з 5 ліги є збори, хоча...
Все що ти показав на фоні манчестера чи барси повне лайно, з ними псж зіграло б з тим самим рахунком тільки в їхню сторону, просто по цьому відео чітко видно яка зараз стояча і мертва на полі наша команда.
Показати
Да ну? А СпаМ Барсе случаем не с контратаки забил? А как Динамо Лобановского обыгрывало Реалы и Барсы? Тоже за счет ПОСТАВЛЕННЫХ контратак. У Семина Динамо в контратаки не бегало. Но как вы правильно заметили - потому что команда СТОЯЧАЯ. Тут спору нет.
Автор: Алекс
10 травня 2010 14:03
Интересное предложение!
Хочу предложить всем маленькую тему для обсуждения - Готовы ли вы ради воспитания динамовской молодежы отказаться на пару лет от трофеев в Украине и участия в ЛЧ, во имя создания интересной, молодой,...