Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 241
Це і так лише мрії ))) А якщо й купляти то обовязково позбутися Нінковича, Вукоєвича і Аруни. Як на мене Богданов посильніше буде за кожного.
Показати
Нинкович,Аруна-согласен.Но избавиться от Вуко будет некрасиво,как минимум,после всего того,что он сделал для команды.Тем более,думаю он еще может быть полезен!А по Богданову согласен-он сильнее Аруны,а в перспективе и Вуко с Нинковичем.
Хороший гравець, але до нас на жаль не піде ((( Трикутник в центрі ДК М'Віла, Велозу, Гармаш просто мрія!!!
Показати
Согласен,игрок неплохой,даже отличный!Но еще один футболист в среднюю линию при такой "игре"фланговых защитников и Брауне-это,как минимум,не разумно.
Нам би такого забуксованого ))) Бачив матчі збірної і він просто в чудовій формі. На відміну від Ярмоли володіє прекрасним ударом з обох ніг, швидкістю бігу і найголовніше думки, чудовим пасом, а не бєй бєги. Просто САФ завжди будував команду однодумців, хто не підходить бай-бай!
Показати
Матчи против Азербайджана, С.Ирландии и *О боже!* Люксембурга?) Какая "чудова форма"? От его "прекрасных ударов", "думки" и "чудового пасу" а этом сезоне толку меньше, чем от нулевого Ярмолы. Более 800 минут игры и целый 1 гол и 2 голевухи...
И еще пару нюансов: Нанни капризен не только на поле, как видим, но и за его пределами, только его нам не хватало для полного счастья с его характером и ЗП. Да и не поедет он к нам...
Хто в червоних футболках - Ліверпуль чи МЮ? (((
Показати
Брага :)
Не переживай ти так, а то нервові клітини не відновлюються))) а в ман сіті переходять головним чином гравці, які більше люблять гроші, а не футбол, так що я впевнений, з часом цей клуб піде підводу, як іспанський галеон під вагою власного золота.
Показати
Я не нервничаю. Я негодую...
Реал М - 4-3-3 з реформацією в 4-5-1 контроль мяча зі зміною на контратаки, МЮ - 4-5-1 в якій Руні може виконувати функції відтягнутого форварда або АПЗ, Арсенал це гра Реала М тільки в дзеркальному відображенні ( це все базові стилі гри, які в залежності від потреби або ситуації змінюються по ходу матчу на що на жаль з побаченого мною ні Сьомін, ні Міха не здатні - яєць немає ).
Показати
Расстановку игроков каждый озвучить может. Для этого хватает посмотреть трансляцию, еще до стартового свистка))
Браун молодший і при нормальному підході з нього можна зробити людину, всього лиш треба попрацювати з технікою і пасом,а з такими темпами про Рубена ми нічого і не дізнаємося, знову викинули гроші на вітер навіть не спробувавши пустити їх в хід.
Показати
А Вам не может казаться, что Блохину виднее, что из себя представляет Браун и кого покупать!?
АУУУУУУУУУУУ!!! Ну і для чого нам ще один важкий форвард, повторюється стара історія - скуповуєм кого не лєнь. Якщо ж його і купляти то слід позбутися Ідеє або Рубена, не давши при цьому другому жодного нормального шансу заграти, а в мене таке враження, що він не гірший за Брауна і з технікою явно покраще, сто процентів краще нів у Кравця ))))
Показати
Ну по сравнению с Брауном,он с мячом на ты!Не знаю как дела обстоят у Рубэна.
Можливо ти ще й велич Лобановського поставиш під сумнів? Розумію, що ми дружимо з Дніпром, хоча від селезня мене верне, але все ж таки ДК на першому місці і замість того щоб доказувати тут справедливість перемоги Дніпра, з чим я і не сперечаюся, краще так само вперто підтримував власний клуб. Я в своєму житті вболіваю за три клуби в такому порядку ДЛ, МЮ, Реал М і буде це робити незважаючи ні на що. Дніпро ж з такою грою може далеко піти в ЛЄ і я буду тільки радий.
Показати
а хто говорить, що визнання справедливої перемоги ДД, якимось чином нашкодить моїй підтримці Динамо? так само, як і підтримці - тут присутніх, без сумніву відданих вболівальників. потрібно бути обєктивним))
Звичайно вітаю Дніпро!!! Але ті хто розбирається в футболі бачили, який склад виставив Мацарі ( без Хамшика, Інлера, Канаваро, Бехрамі, Кавані, Пандєва ), тільки один уругваєць за 35 хвилин скільки проблем створив, а вийди головний склад, плюс Наполі зараз головне Серія А і надмотивації на ЛЄ у них немає та й Дніпру відверто щастить останнім часом ( перший гол - суддя міг небезпечну гру проти голкіпера, другий гол взагалі незрозуміло як залетів, третій по дурості могли і свиснути оффсайд) та й не розвалювали Дніпро три сезони поспіль, а навпаки будували. Металіст не вважаю сильнішим за нас, просто ми слабші на даний момент. Буде свято і на нашій вулиці головне трішки терпіння. Вірю в ДИНАМО КИЇВ!!!
Показати
Никто ж не спорит, что Наполи вышел полурезервом, потом попытались переломить, но было уже поздно. Но его ещё нужно было обыграть, а Днепр это сделал красиво и мощно. Повторюсь мы 3й состав Стока не обыграли при паршивой игре, а в своё время при великом ВВЛ проиграли резерву Лацио дома, чуть позже резерву Юве, но уже при Михайличенко.
"Єсли да кабы":)
Автор: Алекс
10 травня 2010 14:03
Интересное предложение!
Хочу предложить всем маленькую тему для обсуждения - Готовы ли вы ради воспитания динамовской молодежы отказаться на пару лет от трофеев в Украине и участия в ЛЧ, во имя создания интересной, молодой,...