Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 241
По-перше - ти б писав на одній мові, а то хрін зрозумієш. По-друге - не можна клеймити людину ( Шеву ), яка навіть ще нічого не зробила. По-третє - якщо ти думаєш, що ІМС спеціально розвалює ДК, при цьому вкладаючи в команду величезні гроші то ти недалека людина.
Показати
емм, я і розмовляю на суржику і пишу також). де це я про Шеву писав? давай без образ, ок? він набрав на майже всі функціонерські служби профанів або колишніх гравців чи знайомих людей,які не мають досвіду. навіщо 5 віце-президентів, чим вони займаються? а вибір головних тренерів...Совок совком, Сьомін,Газзаєв - вони навіть в Росії тоді були не потрібні, а ми їх звемо, чому не кличе закордонних? та бо він сам вказує кого ставити, а ті його слухати не будуть.
как говорят, Услужливый дурак опаснее врага. сомневаюсь, что суркис-мл желает клубу зла, может только его уровень немного клубной истории не соответствует. по манере общения - вполне себе "добра людина", единственное что во время его интервью на стб лет так 5 назад, меня не покидало ощущение, что перед камерой находится мнэээ.... скажем, человек достигший верхов подворотни. ну и соответственно под его уровенъ (и уровень его кошелька) подбирается 70-90% персонала ДК, в т.ч. тренера. ну вот зачем, скажите манагеру нужен руководитель отдела (читай - тренер), у которого айсикъю будет существенно выше. а так - все хорошо. комманда там где и должна бытъ с таким владельцем. ни выше ни ниже. объективные цифири везде.
+1927 Тим більше можна спробувати на початок взяти в піврічну аренду. Зимову підготовку пройде з командою, а там Блохін матиме можливість визначитися чи потрібний він команді.
Показати
Слишком многих разгонять надо...
Якщо все так серйозно як Ви Шановний то можна померти молодим... А ці Ваші постійні коменти до чужих думок типу пора в школу чи научись писать по русски навівають печальні думки про Ваш психічний стан...
Показати
Пора в школу написал впервые - в виду вопиющей безграмотности. Как остро Вы восприняли, однако. Даже постоянство стало мерещиться. Видимо, не только я за Вами подобное заметил. Русский язык еще зачем-то приплели. Мне перейти на украинский, чтобы Вам было легче понять пропасть между двумя понятиями? Разница, как между каналом и канализацией. Где-то рядом, но не то. Юмора, извините, не узрел.
Так на то ты и пишешь, чтобы тебя читали. И отвечали на твои мысли. Иначе зачем это? Возьми листочек бумаги и пиши что нравится. И не придется ни на кого злится
- Поблажек из-за сегодняшнего праздника в тренировочном процессе не было? - Какими тренировки были, такими и остались. От жаль тільки бухло дорожчає (((
Показати
Кому жаль?
http://cs5145.userapi.com/u102510001/docs/3cf1fd7ae223/708916dc890a8b15.gif
Не треба бути таким категоричним стосовно всього радянського, футбол дійсно був тоді на потрібному рівні та й результати, як говориться, на ліцо! Та й сама ідея комунізму не ,така вже й утопічна коли при владі нормальні і адекватні люди котрі дійсно турбуються за свою країну. СОРІ за оффтоп!!!
Показати
оголосіть,будь ласка,результати,які на ліцо,радянського футболу) агітувать за комунистов та решту мудаків не треба,це футбольний сайт
У нас за своє "адекватне суддівство" більша половина арбітрів сиділа би в псіхушці.
Показати
Разницы между психологом и психиатром не видим, да? В школу бы вам, уважаемый.
Коментарі по темі:
Несеш маразм... якщо тато хороший футболіст ( яким я мессі не вважаю оскільки класний захисник легко зїсть його, а його успіх це робота всієї команди. імхо без хаві і сеска він ніщо тому і боїться міняти клуб ) то не обовяково, що син стане таким же.
Показати
Месси не является хорошим футболистом?! Ну-ну... Всякое уже о нем слышал, но такое...)) Надо же, бедняга бегает себе и не знает, что можно встретить по-настоящему классного защитника...))
а питання одне - нах... ?!
Показати
А чтобы в молодёжку отправить
Тому що у нас Міля міняє машини частіше ніж Роналду шкарпетки, при величезній різниці в доходах))) Грощі псують наших людей.
Показати
единственный человек в команде, кому нет претензий. это он должен ездить на Мазерати, Феррари, а не наши чувачки, впринципе он заслужил. Однако он на Мицубси, без понтов. Мое мнение, как только выучит язык, сразу надо давать капитана.
Даєш Хацкевича майбутнім тренером Динамо Київ)))
Показати
каким теренером?сколько до этого матчей провалено!нет,только не он
Автор: Алекс
10 травня 2010 14:03
Интересное предложение!
Хочу предложить всем маленькую тему для обсуждения - Готовы ли вы ради воспитания динамовской молодежы отказаться на пару лет от трофеев в Украине и участия в ЛЧ, во имя создания интересной, молодой,...