Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 241
ти проснися - один кволий удар в площину воріт, ні одного 100 процентного момента, всі передачі назад або поперек. в мене таке враження, що ці гравці не розуміють в якій футболці вони грають, короче Лобановський в гробу перевертається!!! мені соромно за наш клуб і дійсно закрадається думка нехай вже краще програють, можливо тоді щось поміняється на краще.
Показати
А де гарантія того,що якщо навіть програємо,щось зміниться на краще?
Хочете баньте хочете ні але я не можу втриматися після тайму в якому нас відвозила Зоря. Я мушу це сказати - ЦЕ ПРОСТО ПОВНИЙ ПІЗДЄЦ!
Показати
игра мягко говоря не супер, но что бы Заря возила ДК я не видел, очнись...
Коментарі по темі:
Короче я буду розумнішим! Який сенс з тобою сперечатися коли і так зрозуміло, що при здорових Хачеріді, Михалику і Шовковському вони будуть в основі збірної. На рахунок оцінок я сказав раніше, грати з командами підстилками, це не з вмотивованими командами на Євро, в таких матчах і у мене були б не гірші бали. І я тобі не вказую, тут зібрались люди однодумці в плані вболівання за ДК, а не провокатори. Більше слова від мене в свій адрес не почувєш. Надаю перевагу спілкуватися з розумними людьми, а не зомбі.
Показати
Мой первый пост провокация только для тебя! Для тебя даже мысли о кандидатах в сборную из Донецка - это провокация! Заметь, Динамо я никак не оскорбил! Зато ты в ответ ведро грязи вылил на меня и на игроков из Шахтёра - :( Ненависть тебя погубит :(
Вітаю всіх з дєрьмофіналом!!! Челсі - Баварія !!! Стоячі проти везучих !!! Особлива подяка судді за офсайд Роналду в кінці матчу !!!
Показати
Свою "особливу подяку" Кака скажите
Ну, дык, Барса-Реал видали уж недавно - хера повторяться? :))
Вітаю всіх з дєрьмофіналом!!! Челсі - Баварія !!! Стоячі проти везучих !!! Особлива подяка судді за офсайд Роналду в кінці матчу !!!
Показати
Ну не стоит так говорить. Челси играло так как любой-другой клуб играл бы на их месте (вспоминаем эль класико и игру Реала в нем). А Бавария, я бы не сказал что стояла, как раз наоборот. И вообще гегемония испанцев поднадоела. Хоть в финале цирка испансуих валяшек не будет. :)
Я впевнений, що з такими темпами до Євро він не доживе )))
Показати
Ребят, если что я за вами!))
А я тебе особисто запрошую на дуель!!! І в двох варіантах мені буде краще. Ти мене - не буду більше чути поносний брєд старой бабушки. Я тебе - стану героєм для більшої частини України.
Показати
Ну если он тебя, то я следующий на дуэль)))
зря ты так..донецкие в свое время стреляли без промахов..
Чому ж так? Думаєш у татарина на вистачить бабла, щоб купити парочку зірок на емблему??? ... а може совісті? )))
Показати
кожну зірочку треба обгрунтувати навіть якщо ти її купив
http://wickedchopspoker.blogs.com/photos/uncategorized/2008/10/01/chelina_manuhutu_1.jpg
Показати
СВЯТА ГОЛАНДКА!!! ПРЯМО КРИЛА РОСТУТЬ!!! ... і не будемо згадувати про вулицю червоних ліхтарів, найбільше за кількістю легальних борделів місто Амстердам ( хіба що їх жінки думають - краще нехай розважаються з голандськими повіями і лишають гроші в власній казні ) і дозволену законом наркоту!!! Що ж до нас, то кожна поважаюча себе країна затягала б уже цю голандську компанію по судах і залишила її банкротом!!! Але, що взяти із зека президента, бандита Ахметова, московського запроданця Табачника, найтупішого у світі премєр - міністра і так далі, і їм подібне.
уже не хочу смотреть ЛЧ ((((
Не знаю, але я помітив , що щось з Андрієм не те твориться... Фігня гра - друга може у будь - кого не піти, але ж у вчорашньому матчі у нього був повністю відсутній погляд і не притаманна йому істерична поведінка. Як на мене може бути три причини. Перша - проблеми в сімї, але ж він професіонал і має забувати про все на полі. Друга - клімат в команді, хоча я сильно сумніваюся, що на нього хтось з партнерів буде створювати тиск. Третє - після кількох невдалих власних ігор, після кількох псевдоігор команди він зневірився у власних силах... так тоді тренер має підтримати ( хоча який тренер, у нас його просто немає ). ЗІРКОВА ХВОРОБА - НАВІТЬ НЕ ХОЧЕТЬСЯ ДУМАТИ ПРО ТАКЕ, А ТИМ БІЛЬШЕ ВІРИТИ!!!
Показати
Тут не тільки Андрій, тут вся команда погано грала і діло швидше за все в тактиці, яку вибирає наш "коуч".
Автор: Алекс
10 травня 2010 14:03
Интересное предложение!
Хочу предложить всем маленькую тему для обсуждения - Готовы ли вы ради воспитания динамовской молодежы отказаться на пару лет от трофеев в Украине и участия в ЛЧ, во имя создания интересной, молодой,...