Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 5
Коментарі по темі:
Давай ты мне не будешь указывать что мне делать! На Терриконе никогда не был и не зарегистрирован там и не на одном сайте Шахтёра не зарегистрирован! Я тебе ответил тем же, что ты пробовал закинуть, а тебе не нравится :( Правда глаза режет :(
Показати
Короче я буду розумнішим! Який сенс з тобою сперечатися коли і так зрозуміло, що при здорових Хачеріді, Михалику і Шовковському вони будуть в основі збірної. На рахунок оцінок я сказав раніше, грати з командами підстилками, це не з вмотивованими командами на Євро, в таких матчах і у мене були б не гірші бали. І я тобі не вказую, тут зібрались люди однодумці в плані вболівання за ДК, а не провокатори. Більше слова від мене в свій адрес не почувєш. Надаю перевагу спілкуватися з розумними людьми, а не зомбі.
Не ругайтесь, на Динамо же давит результат, по этому нет игры :)
Показати
А для результата не надо хорошей игры? Давит не отсутствующий результат, а никчемность Семина.
Коментарі по темі:
Я не крот и не сурок, пусть я буду глором, который болеет за футбол! Нда, ну у тебя и рассуждения... :( Точно так же можно сказать, что и у Динамо «просрана ЛЕ» и в чемпионате игры нет, нафиг с Динамо брать этих неудачников в сборную??? Это абсурд! А на счёт Пятова, Ракицкого и Кучера почитай их оценки в этой статье, которую мы сейчас комментируем, там же ваши киевские журналисты газеты СПОРТ ЭКСПРЕСС оценки выставляли, заметь у Ракицкого самая высокая оценка 6,5, у Пятова такая же оценка как и в Сашо, Кучер тоже не отстает 6,0!
Показати
Валил бы ты на свой террикон, скажу на понятном тебе языке! Ми не сурки а динамівці. Не вдається вигравати в чесній боротьбі то затіяли інформаційну! Якщо ти не вболіваєш за ДК то якого ти забув на сайті де всі вболівальники нашого клубу!!!
Фу как развонялся то, от ненависти ко всему донецкому аж распирает! С такой позицией ты не способен думать :( Слава богу что Блохин умный, для него все равны :)
Показати
Якщо ти такий адекватний, то доведи свою точку зору!!! Просрана ЛЧ!!! Команди підстилки в ЧУ, які навіть бояться вдарити по воротах даунецьких ( Таврія коли забила гол то в гравців так тряслися колінки, що вони уже готові були забити самі собі )!!! Я наприклад не бачу Кучера і Ракицького в єдиноборствах з Руні і Уолкотом, вони будуть оббігати їх як стовпів. На рахунок того що ти кріт, якщо не так то то я вибачаюся, але просто прочитав усі твої попередні пости ( нічого доброго в адрес ДК я там не прочитав ) та й не так довго ти на цьому сайті, що навіває погані думки. Що ж до донецьких то за що їх любити??? Можеш навести хоча б один приклад???
Пятов, Кучер, Ракитский - это очень хорошие игроки и быть им в основе сборной 100% , как бы некоторых ненависть к ним не мучила....
Показати
Ти, шо мариш, а може ти кріт, який попав в чужий город і починає його підривати??? Нічого і таких виводили. Кучер - не захисник, без росту, комплектації, вміння грати головою, вибору позиції і швидкості, що показали усі матчі в ЛЧ. Ракицький - це лузер в якого перед матчами збірної загострюються всі можливі хвороби, вплоть до місячних. Пятов - це пятно на укр. футболі і якщо б не дурік Рибка, то йому до кінця життя полірувати лавку, або ж грати за ФК Орендівець.
No results found.