Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 59
На Яремчука хотілось б подивитись. Але враховуючи, що він грав двічі цього тижня це малоімовірно.
Показати
Немає Яремчука навіть у заявці. Зате ц старті є "перспективний" Кравець...
От от, а то таке ягнятко прям а образ став. Причина провалу в цьому сезоні якраз в Мессі.
Показати
Причина провалу в цьому сезоні.. невнятный тренер, травмы ведущих игроков, защита у барсы так себе, плюс новички(Санчес, Педро, Фабригас) не дотягивают до Чави, Месси, Инъесты
Учіть матеріальну частину. Вибраний він був ДО конгресу на строк 4 роки, один вусатий нянь навіть дивувався чому його висунули та хто. А тепер йому взагалі не треба брати участь в ФФУ навіть у якості почесного. А пресуха була анонсована і десь за тиждень до конгресу відмінена, після того як припинились нападки на нього.
Показати
Устав УЕФА. Статья 5. п.10 . Избранными могут быть только кандидаты, занимающие ответственный пост в ассоциации, которая их выдвигает, и проживающие в стране этой ассоциации. Если одно из этих условий не соблюдается в период действия мандата, ближайший очередной или чрезвычайный Конгресс должен выбрать замену. Это положение не распространяется на Президента УЕФА. Вот для этого и надо было стать "ПОчесним"
Помилка народу,що він тільки говорить та чекає спасіння((
Показати
"Сиди спокойно на берегу реки, и мимо проплывет труп твоего врага." Конфуций.
Це показник інфантильності звичайних громадян. Ми забули про прописну істину: " Якщо ви не цікавитесь політикою, то вона зацікавиться вами.." а орда організованіша та керованіша.
Показати
Погоджуюсь, проте склалась ситуація, що після помаранчевої революції народ наївся політики в три горла, від того така аполітичність в масах. Просто як показує історія, ніщо не вічне, світ знав і куди більш тоталітарніші влади і великих (хоч і повністю окривавлених) правителів, але й вони не могли створити нічого вічного і непохитного. Так і ця свора загнеться. Щоправда залишать-то вони руїну. Та нічого, є патріоти, є сильні, міцні люди, відбудуємо державо, створимо націю. Кожен зі свого боку, зі свого житла і сім*ї, але зробимо. А всім політиканам і "кровосісям" лише горіти в пеклі залишиться.
Це добре. Якщо Денис продовжить прогресувати побажаю йому через 2-3 роки Європу.
Показати
Пожелаем ему для начала через год звание чемпиона Украины
У них позиції різні
Показати
Позиции разные, но взяв Яковенко в команду можно было бы Гармаша ставить на место где Степаненко играл, а на флангах есть кому играть.
і нащо це сюди постити? Там ж маса підтасовок та неточностей((
Показати
Присоединяюсь.
Я озвучив бажання більшості з нас, а не розуміння(((
Показати
я понимаю,я тоже только за что бы все было справедливо и без этой липовости!Но кто будет наказывать этих т...ей когда они завтра все сделают как им надо?
Кожен сподівається десь в глибині душі, що все таки наш чемпіон буде не липовий і виграє. Але ДК перемога,ДД нічя,МХ ?( поразка)
Показати
ты ещё этого не понял!вот завтра увидешь весь шлюхер в полной красе!
Автор: костенко
29 червня 2013 21:25
Заявка на2013/14
Цього року у заявці на чемпіонат має бути 5 своїх вихованців. Подивимось як у нас зі списком А. Отже спочатку поглянемо хто покине список  у порівнянні з минулим сезоном: Бойко (оренда в Дніпрі), Люлька (оренда в Говерлі), Михалик (Локомотив), Мілевський (),Лукас (Карпати),  Рибалка (оренда в Слован), Тайво (Мілан),...
Автор: костенко
11 серпня 2012 02:03
Попов
Ну от і стало відома причина пропуску тренування Г.Поповим. Виявляється він переходить в Сток Сіті. Звичайно це неожнозначний гравець.Особливо остання гра склал про нього тільки негативні враження,але.....