Автор: костенко
Зареєстрований: 10.08.2012
Останній візит: 18.07.2014
29 червня 2013 21:25
1

Заявка на2013/14

Цього року у заявці на чемпіонат має бути 5 своїх вихованців. Подивимось як у нас зі списком А.

Отже спочатку поглянемо хто покине список  у порівнянні з минулим сезоном: Бойко (оренда в Дніпрі), Люлька (оренда в Говерлі), Михалик (Локомотив), Мілевський (),Лукас (Карпати),  Рибалка (оренда в Слован), Тайво (Мілан),. Враховуючи що минулого сезону по списку було заявлено 24 гравці і з нього 7 на вихід це означає що у нас зайнято поки 17 вакансій. З них до власних вихованців можна зарахувати Шовковського, Гармаша,Кравця,Ярмоленко,Алієва - тобто уже 5 є. Крім того сюди підходить Макаренко ( на випадок відходу Алієва) ну і звичайно Буяльский,Калітвінцев,Лутханов і інші молоді, правда вони можуть проходити ще по списку Б (проходять усі гравці яким на момент 1/01/13 не виповнилось 21 рік, наприклад Дуду). Отже кількістю розібрались. Тепер поглянемо щож залишилось від списку А. воротарі : Шовковський,Коваль (може і по списку Б пройти). захисники: Віда,Даніло Сілва,Селін,Хачеріді; півзахисники: Алієв,Безус,Аруна,Гусев,Гармаш,Вукоєвич,Кранчар,Велозо; нападники: Ярмоленко,Ідеє,Рубен,Кравець. Додамо до них ще двох які переходять з Б в А - це Мехмеді та Сидорчук. Крім того троє новачків Макаренко,Ленс,Мбокані -отже маємо 20. Плюс хтось з молодих воротарів, Бущан,Солдатенко або хтось і ще. Плюс Вукоєвич та можливо Попов = 22. Юсуфа я думаю заявляти не будуть. 

Виходить що резерв заявки унас складає 3-4 чоловіки по списку А. Ну і резерв у вигляді відходу з команди Алієва,Кранчара,Рубена.
Цілком нормально щоб підсилитись ще, особливо захист, бо бажано придбати хочаб ще одного досвідченого центрального захисника,оскільки входити в сезон з двома центральними це самовбивство, хоча і є у нас перспективні захисники такі як Акубардія,Болденков але..

Текущий взгляд на состав В- воспитанник клуба, Б- список Б. Вратари: Шовковский(В), Коваль(В, Б), Бущан(В, Б) Защитники: Вида, Хачериди, Селин, Цуриков(Б), Силва, Макаренко(В) Полузащитники: Велозо, Сидорчук, Гармаш(В), Аруна, Кранчар, Гусев, Дуду(Б), Ярмоленко(В), Безус, Мехмеди, Ленс, Буяльский(В, Б), Вукоевич, Беланда Нападающие: Идейе, Мбокани, Кравец(В) 21 игрок по списку А. 5 воспитанников. Можно еще купить или заявить кого-то (4 шт). Люлька(В) - аренда, Юссуф - ДК-2, Алиев(В) - ДК-2(?), Попов-аренда, Богданов(В)-аренда, Калитвинцев(В, Б) - ? , Бертольо-аренда, Эскобар-аренда, Рубен-аренда. Там, где написано "аренда" - это из слов Суркиса-Блохина, а не мои домыслы.