Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 374
От і з"являється на горизонта заміна Мбокані. Дуже не погано виглядає в останніх матчах. малий і швидкий, якраз такого форварда давно хотіли бачить в команді багато вболівальників. та і в парі з Тео повинен виглядати пристойно
Показати
Чому саме з Тео? Таке враження, що люди або не дивляться футбол або його зовсім не розуміють
Ну про "не займи 4 место" тут є і обернена сторона медалі. Зараз різниця між 3 і 4 командами 13 пунктів, до кінця чемпіоната вона може і збільшитись. І якщо Ярославський не повернеться, в наступному чемпі буде те ж саме. Питання: Для чого 4ій команді напрягаться, якщо вона і так на 99% вище вже не піднімиться? З сьогоднішніми реаліями нашого футболу, її будуть стимулювать клуби топ-3 перед кожним матчем, щоб вона (4та команда) грала на повну з їх суперниками. Чим не хороший привід підзаробити грошенят для команд, в яких і так не все гладко з фінансуванням?)
Показати
А с чего ты взял,что Ярославский вернётся ? А ему это надо ?
Басанта дискваліфікований. Куртіч і Діаманті не заявлені. і справді..чому це вони не приїдуть?))
Показати
Ребров определился с игроками, которые готовятся к матчу с "Фиорентиной" - ни Макаренко, ни Бурды, ни Мякушко.
Ніби вже чоловік у віці, а все ниє як маленька дічинка. Ніяк не можу до такого звикнуть. От як можна взагалі нормально відноситься до людини, яка постійно ниє і ниє? Фууу. Чомусь ні Вернидуб, ні Пятенко, ні Санжар не плачуть, хоча в них умови на багато гірші. а ця "баба" ніяк заспокоється не може. тьфу
Показати
Ну, дык, Мирча - значит "она"! Хоть уже и не молодая, но все такая же истеричка. )))
Якщо дійсно є шанс піти в Челсі, то треба погоджуваться. Це може бути шансом всього життя. Чому б не спробувати свої сили?? А в всякі Ліверпулі і Валенсії завжди встигне піти.
Показати
Может быть шансом "последним". Сыграть в Маура это еще вопрос. Там его пятки не помогут. Уже Шева перешел в Челси, после блестящей карьеры в Милане и что? Грел лавку как пацан.
Команда ще навіть рік не грає цією тактикою і схемою, а не в "бєй-бєгі". Пограють 2-3 сезона, доведуть все до автоматизма, і буде все набагато краще))
Показати
Согласен.
Ідеальна збірна України найближчого майбутнього))) _________Рибка________ Федя___Хач__Бурда_Макар ________Рибалка________ Ярмола_Буяль_Ден_Конопа ________??????_________ Г.Т: Ребров С.С.
Показати
А че мелочиться, пусть Динамо играет вместо сборной
"Игроком из Украины давно восхищаются в "Ливерпуле". В Ярмоленко там видят замену Рахиму Стерлингу, которого британские СМИ сватают в "Манчестер Сити"." Якщо дійсно будуть купувать тільки як заміну Рахіму, то в нього конкурентів там особо і не буде. Ну понятно що 100% гарантувати собі місце в старті не можна в будь-якому більш менш солідному клубі. Але в Ліверпулі це буде зробити простіше ніж в тому ж Челсі, МЮ, Сіті чи Арсеналі
Показати
Якщо дійсно будуть купувать тільки як заміну Рахіму, то в нього конкурентів там особо і не буде. Да как сказать...Лаллана, Маркович, Айб, Коут бывало играл на фланге, а если Рахимка останется, так вообще не понимаю зачем он им.
Челси он точно не нужен там Куардадо и Вилиан, а если перейти в клуб и год просидеть на банке то будет очень трудно Яромле потом поверить в себя, который привык быть лидером. Так что как по мне Ливер идеальный вариант для продолжения карьеры, может ще Арсенал подойдет.
Так може треба переходить в клуб, в якому треба бороться за місце в старті і при цьому прогресувать? А не просто мать гарантовано місце в старті. Чи ти скажеш що той самий Вілліан на порядок краще за Ярмолу?
Показати
а кто ему гарантирует место в Ливерпуле? Вы смеетесь?? Попробуй Коутиньо либо Стерлинга вытеснить с основы
Та коли всі живі-здорові, він явно в старті виходить не буде. А як гравець на підміну, який може зіграти в захисті на будь-якій позиції, він зайвим не буде.
Показати
Эт бизнес... Один говорил - мы его никогда не купим, другой купил ;)
No results found.