Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 374
Чомусь здається що Іспанія чи Італія для Ярмоли підходять краще, ніж Англія. Тим більше що італійський чемп зараз потроху вилазить з кризи. Було б цікаво на нього подивитись в тій самій Ромі.
Показати
в будь якому випадку буду глорить за клуб, в який він перейде))
может у мня предвзятое отношение к Серии А, но мне кажется Испания в самый раз. Правда, надо идти в клуб из первой 4ки. А если быть откровенным, то в 3-4й клуб.
Та нічого він там не ловив. Повтор подивись уважніше. Там перед самими руками м"яч підстрибнув через неякісний газон. В такому моменті ніякий голкіпер не врятував би. І всі вже мабуть забули як Сашо з фіалками в обох матчах "тащив", і в останньому матчі з кротами. Не треба заглядать в паспорт, Рибка зараз явно не кращий, а Коваль тим більше.
Показати
Ну так практика треба і буде Рибка хорошим. Он Бойко теж як в Динамо лажав, бо за спиною Шовковського сидів. А зараз кращий воротар Ліги Європи, Рома цікавиться. Профукали голкіпера. Той же Рибка теж в Динамо на лавці сидів за спиною Шовковського, а в Шахтар перейшов і феєрив, бо в основі був стабільно, а в нас на лавці...
фіалками в обох матчах "тащив" не смеши он нам все голи и привьоз сашо пора на пенсию
це вже реально упереджене відношення! Де ж він налажав?? В першому голі на такі підрізки, ще й головою, голкіперам завжди тяжко реагувать. А при другому м"яч перед самими руками підскочив..не пощастило...буває. То в якому з голів він помилився? Навпаки декілька разів врятував після серйозних ударів
Показати
Другий гол він почав ловити м'яч, а треба було просто відбити вбік і ніяких проблем. Такі удари є в кожному матчі і пропускати їх негоже. Ладно тут - образливо, але все забудуть. А якщо так буде на останніх хвилинах матчу проти уявного Порту в Лізі чемпіонів? або через три дні у фіналі кубка? Я не хочу щоб легенда клубу перетворилась на футболіста, який буде винен у подібних речах. Все треба завершувати вчасно.
Шаблій
Показати
Точно, дякую за поправку.
Та ну це вже зайве. У нас на 2 позиціі в центрі поля 7-8 гравців: Беланда, Мігель, Гармаш, Буяльський, Сидорчук, Петровіч + Чумак і Андрієвський. Або літом чекає пристойний розпродаж, або я чогось не розумію.
Показати
Краще своїй молоді давать побільше часу. Тим більше що Буяльський і Чумак вже показали що каші в рядовому матчі УПЛ точно не зіпсують.
12 гравців в основі? не погано :)
Показати
Один нейтральный:)
Хто знає чому Динамо вже не перший домашній матч грає в виїзній формі?
Показати
меньше пачкается
Динамо, як і більшість відомих клубів, змінює дизайн домашнього та виїзного комплекту форми один раз на два роки по черзі. Цей комплект (смугастий, синьо-блакитного кольору) - виїзний і саме в цьому сезоні закінчує свій дворічний цикл. Мабуть залишилась велика кількість невикористаних комплектів... Наступного сезону дизайн виїзного комплекту має змінитися. Все IMHO :)
Майже одні виродки в УЄФА сидять. Тільки дай когось штрафануть, особливо до нас прикопались. На хід матча це ж ніяк не вплинуло. Де ще вболівальники можуть відсвяткувать таку історичну перемогу разом з командою??
Показати
В ресторане. В лесу. На базе.
извините, может я уже постарел, но втолкуйте мне о "праздновании" на зелёном прямоугольнике: бегать за игроками и дёргат их за футболки и споднее? при том, что большая часть уже убежала в раздевалки? или просто выбежать на поле, чтобы сделать кучу селфи для соц сетей? ЧТО и кто празднует? пусть определённые люди организовывают встречи с игроками, пусть жмут им руки, а в конце игры достаточно того, что подойдут к трибунам и поблагодарят болельщиков - как во всём цивилизованном мире, а так... теперь и ДК в ЛЧ будет репу чесать, что делать
Мені одному Мякушко своєю манерою гри дуже нагадує Коноплянку?
Показати
Ты знаешь, может и напоминает, но по-моему он разнообразнее чем Коноплянка да и Ярмоленко!И в перспективе он сильнее тех двоих...Я думаю в следующем сезоне он будет в Динамо и не сидеть, а играть!!!
якщо в когось погляди не такі як у тебе, це ще не значить,що він нічого не розуміє в футболі. Скільки людей, стільки й думок. Якщо не погоджуєшся з моїми думками, можеш вступить в дискусію, а не розказувать хто тут що не розуміє)
Показати
Які ми образливі:))) Погляди теж бувають різними. І діло не в тому який у мене погляд. Наближений до істини чи навпаки - йде в інший бік. Чи ні? Футбол може подобатися чи ні як і пиріг з вишнею. Але деякі його аспекти є не такими й непорушними. Можна висловлювати свою думку, а можна товкти одну й ту саму тему по причині якоїсь зашореності чи нав'язливо суб'єктивної думки. В чому суть мого поста? Поговорим трохи пізніше, як буде на це відповідна тема. Тоді стане ясна моя претензія.
No results found.