24 октября 2024 21:37
38

"Рома" – "Динамо" 1:0. Три матча, ноль очков, ноль забитых мячей, 35-е место в Лиге Европы

"Рома" – "Динамо" 1:0

"Рома": 99. Свилар – 22. Эрмосо. 5. Ндика, 10. Челик – 59. Залевски, 17. Коне, 28. Ле Фе, 61. Пизилли, 3. Анхелинью – 35. Бальданци, 11. Довбык
Запасные: 89. Марин, 98. Райан, 4. Кристанте, 7. Пеллегрини, 12. Абдулхамид, 14. Шомуродов, 15. Хуммельс, 16. Паредес, 21. Дибала, 66. Сангаре


"Динамо": 35. Нещерет – 24. Тымчик, 40. Биловар, 4. Попов, 32. Михавко, 2. Вивчаренко – 18. Андриевский, 15. Рубчинский, 91. Михайленко – 9. Волошин, 39. Герреро
Запасные: 1. Бущан, 51. Моргун, 3. Дячук, 6. Бражко, 10. Шапаренко, 11. Ванат, 20. Караваев, 22. Кабаев, 23. Малыш, 29. Буяльский, 44. Дубинчак


"Рома" - "Динамо" ON-LINE


Превью


В третьем туре основного раунда Лиги Европы "Динамо" в Риме проведет выездной поединок против "Ромы".


Напомним, что первые две игры в турнире киевляне проиграли. Сначала команда Шовковского уступила "Лацио" (0:3), а затем "Хоффенхайму" (0:2).

Римляне же расписали мировую с "Атлетиком" (1:1) и минимально уступили "Эльфсборгу". Что касается последних матчей, то "Динамо" разгромило "Оболонь" (5:1), "Рома" проиграла "Интеру" (0:1).

"Бело-синие" в своей истории встречались с "Ромой" четыре раза. В двух играх динамовцы праздновали победу (3:0 и 2:0) и в двух проиграли (0:2, 1:4).


В сегодняшней игре киевляне не смогут рассчитывать на Ярмоленко, Пихаленка, Шепелева и Себальоса.

Ориентировочный состав "Динамо":


Бущан - Тымчик, Попов, Михавко, Дубинчак - Бражко, Шапаренко, Буяльский, Караваев, Кабаев - Ванат

Главным арбитром встречи назначен Сердар Гезюбююк.

Прямую трансляцию можно будет посмотреть на канале OTT-платформе MEGOGO. "Динамомания" проведет текстовую онлайн-трансляцию.

Стартовий склад чітко вказав на пріоритети в цьому сезоні, або як мінімум на цьому відрізку чемпіонату. Дубль виглядав непогано, але дива не сталося, хоча в кінці першого тайму воно було недалеко. Пів основи вийшовши на 30 хвилинне тренування різниці не зробили.
Прогрес команди у цих іграх видно неозброєним оком. Перша гра - 0-3; друга - 0-2; третя - 0-1. В четвертій буде 0-0, в п'ятій виграємо 1-0.
Скрыть
monty, блин, зачем Вы раскрыли план Суркиса?
Я вже не знаю як реагувати. Три поразки поспіль, 35 місце, а критикувати не потрібно, гарно зіграли. ВВЛ нас чхоже розбалував... мені від такої гри та результатів тошно. При тому, що як на мене з цією Ромою можнв грати у футбол
З боку Динамо це було "тренування з підвищенною відповідальністю". Якби гра з кротами була у понеділок-вівторок, склад зі старту був інший і гра була би інша.
Сумно те, що навіть наша основа нічого б не зробила з цією дуже-дуже кризовою, якщо не сказати мертвою, Ромою.
В найближчі роки рівень клубу буде і далі падати разом з рівнем чемпіонату. Можливо це одна з наших останніх груп ЛЕ, на найближчі роки. Ми не тягнемо цей рівень і не факт, що навіть в ЛК був би суттєво кращий виступ.
Хочу бути діпломатом і повторю слова Буряка які він сказав про збірну України. Клуб знаходиться в пошуках своє гри... (від себе додам- можливо і тренера)
Ну що ж.. в принципі очікувано, звичайно що позитивний результат у матчі з Шахтарем може легко випрадати сьогоднішню гру та стратегію на поєдинок, та якщо ж ні - у Шовковського чи не вперше полетить багато критики..
"Рома" – "Динамо" 1:0. Три матчі, нуль очок, нуль забитих м'ячів, 35-е місце у Лізі Європи.Ось вам мінусовщики і відповідь.З головою потрібно дружити і бачити об'єктивні реалії.
Скрыть
Як на мене, це Ви не бачіте об'єтивні реалії і вимагаєте від посередностей якихось див в Європі. Дякувати Шовковському, ми хоч в УПЛ повернулись в чемпіонську боротьбу.
Скрыть
Santos, никто, думаю, ни от кого ничего не требует, это действительно смешно в сегодняшней ситуации. Просто, нужно и руководству опустится на землю, и декларировать цели, которые соответствуют возможностям. И прекратить виртуальные продажи "звезд" за виртуальные деньги. Лучше заставить из совершенствовать прием мяча. Ну, и, я, например, хорошо помню, что мудрое руководство Игоря Рахмильевича положило начало падения Динамо задолго до войны. Война просто ускорила логичные процессы деградации клуба.
В 2 таймі наш півзахіст програє всю боротьбу... Кабаєв та Шапаренко не війшли в гру...
Скрыть
Ну як сказати, не увійшли, яка гра була, так і увійшли. Я не тільки про нас, наспрвді і Рома особливо нічого такого не показала. Те, що у них мяч тримався більше аж ніяк не трансформувалось в ігрову перевагу. Вони гру не змінили, не надали переваги і не зіпсували.
Найкращий перший тайм в лізі Європи від ДК (IMHO). Нарешті зрозуміло чого придбали Гереро.
Скрыть
Олег, якщо порівнювати з попередніми показниками, то так. Але скільки разів ми пробли по воротах? Скільки моментів створили?