24 октября 2024 23:46
1

Болельщики "Ромы": "Лучше бы сегодня выиграло "Динамо"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Італійці розчаровані грою "Роми", незважаючи на перемогу. Вони закликають керівників клубу якнайшвидше відправити у відставку тренера – Івана Юрича, оскільки команда не прогресує під його керівництвом, а продовжує страждати на полі, як це було за Де Россі. Вболівальники "Роми" мало писали про "Динамо", називаючи київський клуб найгіршим у Лізі Європи. Вони засмучені тим, що навіть такому супернику команда забила лише один гол, та й той із пенальті. Італійці похвалили Довбика за черговий гол, але здивовані тим, що Юрич вирішив швидко замінити українця.


Senzo: Обидві команди грали експериментальними складами, тож гра була відповідна. Радіти особливо нема чого. Виграли 1:0 за рахунок пенальті. Це не та гра, на яку заслуговують вболівальники "Роми".

Lucignolo: Після кожного матчу мені хочеться сказати, що це був найгірший матч "Роми" цього сезону. Напевно, тільки гра з "Удінезе" справді порадувала за Юрича. Команда зовсім не прогресує. Навіть із слабкими суперниками "Рома" не показує гарну гру.

Dado: Шомуродов – це якась ганьба. Навіть на тлі кризової "Роми" він виглядає гіршим. Навіщо його залишили у команді? Краще вже давати шанси гравцям із академії. Цей хлопець не тягне на конкурента для Довбика.

Mattia: Українці вийшли на поле із конкретною метою – зіграти на 0:0. Я їх не засуджую, вони мають слабку команду, для якої нічия з "Ромою" - це грандіозний успіх. Просто гра була зовсім нудною, особливо у виконанні українців.

Simone: Юрич вирішив поберегти Довбика, бо у нас просто немає другого нападника такого рівня. Але без Артема гра в атаці стала набагато слабшою. Юрич явно сподівався перемогти, не докладаючи великих зусиль і вирішивши при цьому поберегти лідерів команди.

Angelino: Виграли не так завдяки своїй впевненій грі, як за рахунок грубої помилки захисника "Динамо". Загалом гра була ближчою до нічийної, бо "Рома" знову не знала, що треба робити на полі.
Manuel: Будь ласка, відправте цього тренера у відставку, він грає як Моуріньо. Нема сил уже дивитися на цей антифутбол. Перемогли найгіршу команду Ліги Європи лише за рахунок випадкового пенальті. Це не те, чим може пишатися тренер.

Orazi: Боже мій, це було огидно. Дякую Довбику за цю перемогу. Але у нормального тренера українець забивав би по два голи у кожному матчі. У нас є непогані гравці у півзахисті, але вони ніби не знають, що треба віддавати передачі на Довбика.

Fracico: Юрич так рано поміняв Довбика, ніби не хотів сьогодні вигравати. Шомуродов явно не здатний нічого дати нашій команді в атаці. Він мав ідеальний момент, але він його не використав. Довбик зміг би реалізувати той момент та забити гол.

Moro: Коли керівництво "Роми" міняло Де Россі на Юрича, то про що вони думали? Який план був у них? Якщо ти міняєш самокат на велосипед, то все одно будеш повільніше за машину. Поки що я бачу лише якісь випадкові перемоги навіть над найслабшими суперниками. Дякую Довбику за голи, але це єдина світла пляма у нашій команді.

LaTanote: Ми навіть не можемо нормально зіграти проти найгіршої команди Ліги Європи. Чому Юрич не йде у відставку? Чому він тримається за гроші та ганьбить "Рому"? Мало заробив за своє життя? Будь чоловіком, йди сам!

Federico: Юрич має серйозні проблеми з логікою. За рахунку 1:0, на 51-й хвилині він робить дві заміни, які неможливо пояснити. Заміни, що послабили гру. Я вже не розумію, що Юрич намагається збудувати у "Ромі". Має він взагалі якийсь план?

Gerundo: Читав у наших ЗМІ, що українці виставили фактично другий склад. Ми теж вийшли не основним складом, але все одно я не розумію, чому "Рома" так погано грала? Чому найгірша команда Ліги Європи змушує нас страждати? Чому Юрич думає, що вболівальники "Роми" мають радіти з таких перемог?

Stlicone: У трьох матчах у "Динамо" нуль очок та нуль забитих голів. Я був упевнений, що ми розгромимо таку слабку команду, але після закінчення гри немає радості від такої перемоги.

Arkai: Навіть бездомна команда змусила нас страждати! "Динамо" показало, що "Рома" навіть у таких суперників не може вигравати гідно та впевнено. Гра нашої команди стає все гіршою та гіршою.

Baldani: Все, на що здатна "Рома" за Юрича – це перемагати суперників рівня Серії С. Але я не хочу звинувачувати в цьому тренера. Це його рівень, і всі про це знали. Навіщо треба було запрошувати його до "Роми"? На це запитання має відповісти Фрідкін, чи хто там відповідає за ці питання в клубі.

Annico77: Якби не Довбик, то Юрича вже звільнили б. Я радий тому, що українець освоївся і забиває голи стабільно, але хочу, щоб у "Роми" нарешті з'явився новий тренер, який відповідає амбіціям клубу.

Flavio: Тепер ми навіть "Динамо" забити з гри не можемо... дякую Довбику, але якби не пенальті, чим би все закінчилося? Я не можу бути щасливим, якщо бачу, що моя команда не забиває і не становить небезпеки навіть для такого суперника. У будь-якому випадку, дякую Довбику за ці 3 очки, які були потрібні для продовження боротьби у Лізі Європи.

Paradiso: Я тільки зараз зрозумів, що це те саме "Динамо", яке програло "Лаціо" з рахунком 0:3. Наш принциповий суперник без проблем виграв в українців, а ми здобули випадкову перемогу завдяки пенальті. Це жахливо.

Ezio: Краще сьогодні б виграло "Динамо". Нехай навіть вони не заслужили по грі на перемогу, але ця поразка могла б покласти край стражданням "Роми" за Юрича. Неможливо на це дивитися без сліз. Навіщо треба було поспішати прибирати Де Россі, якщо на його місце взяли тренера такого ж рівня?

Ссори, тиффози)