6 августа 2024 22:54
33

"Динамо" – "Рейнджерс" 1:1. 3-й квалификационный раунд Лиги чемпионов. Старая болезнь напоминает о себе - киевляне упускают победу за секунды до финального свистка

"Динамо" – "Рейнджерс" 1:1


"Динамо": 1. Бущан - 20. Караваев, 4. Попов, 32. Михавко, 2. Вивчаренко - 6. Бражко, 76. Пихаленок, 10. Шапаренко, 7. Ярмоленко, 22. Кабаев - 11. Ванат
Запасные: 35. Нещерет, 51. Моргун, 9. Волошин, 17. Лонвейк, 18. Андриевский, 21. Супряга, 23. Малыш, 28. Себальос, 29. Буяльский, 40. Биловар, 44. Дубинчак, 45. Брагару


"Рейнджерс": 1. Батленд - 2. Таверньер, 5. Сауттар, 27. Балогун, 3. Йылмаз - 8. Баррон, 10. Дьоманде, 23. Райт, 45. Маккаусланд - 9. Дессерс, 11. Лоуренс

Запасные: 31. Келли, 4. Преппер, 18. Черны, 17. Матондо, 20. Дауэлл, 21. Стерлинг, 22. Жефте, 26. Дэвис, 38. Кинг, 47. Фрейзер, 48. Маккинон, 99. Перейра


"Динамо" - "Рейнджерс" ON-LINE


Превью


Сегодня "Динамо" в польском Люблине сыграет номинально домашний матч 3-го квалификационного раунда Лиги чемпионов. Соперником киевлян будет шотландский "Рейнджерс".


На пути к этой стадии "Динамо" легко справилось с "Партизаном", забив сербам по сумме двух поединков 9 голов. 1-я встреча между командами завершилась триумфом киевлян со счетом 6:2, 2-я – аналогичным итогом для украинского коллектива, но с результатом 3:0. "Рейнджерс", в свою очередь, во 2-м раунде не играл, ведь стартует сразу с 3-го.


Интересно, что в минувшие выходные коллектив из Глазго провел свой 1-й официальный матч в новом сезоне. А вот "Динамо" стартовую игру нового сезона против "Александрии" пропустило - ее перенесли в связи с участием киевлян в еврокубках.


Перед игрой с шотландцами "Динамо" получило определенное усиление. В расположение киевской команды вернулись три игрока олимпийской сборной Украины – хавбеки Максим Брагару, Валентин Рубчинский и Николай Михайленко – завершившие выступления на Играх-2024. Тем временем из-за серьезной травмы, полученной еще в игре с "Партизаном", на долгий срок выбыл Максим Дячук. Участие Александра Тымчика, в свою очередь, остается под вопросом.


Если говорить о "Рейнджерс", то отсутствует атакующий полузащитник Тод Кентвелл – он подал запрос о трансфере. Также нет центрхава Николя Раскена, который получил повреждение. Атакующий хавбек Янис Хаджи тоже вне списка.


Ориентировочный состав "Динамо":


Бущан – Караваев, Биловар, Попов, Дубинчак, Бражко, Шапаренко, Буяльский, Ярмоленко, Кабаев – Ванат


Главным рефери матча будет литовец Донатас Румшас.

Будет транслировать игру канал "2+2", "Динамо TV", а также клубный канал киевлян в YouTube. "Динамомания" в 21:00 начнет текстовую онлайн-трансляцию.
Нажаль зараза останніх хвилин нікуди не ділась, але для мене нема відчуття що нам гаплик в Глазго. Думаю шанси є і пободаємось, суперник не партизан но і не реал, тому буде бій.
ех.. в "кращих" традиціях..
старая(вечная) болячка последних минут-трусость
Піхальонка або Шапаренка потрібно залишати на полі- це мотори команди, бо Лонвейк- це не заміна ,а так для кількості, він фізично не тягне гру. "Буя" ще не в формі. Вічаренка потрібно було змінити вчасно, він також набігався добре. Загалом нічого критичного не сталось, але на виїзді потрібно грати від А і до Я, а не 60 хв.... Але головна причина,це заміна "Шапи і Піхи", без моторів стала гра і почали "біцца/бороцца"...
Звичайно ж прикро втрачати перемогу на останніх секундах і образа на команду та емоції ще переповнюють серце вболівальника. Але...по-перше ще не все втрачено, а по-друге навіть така, не дуже вдала гра з точки зору результата, вигідно відрізняється від того говновозілова, яке ми наблюдали в останні роки. Сподіваюсь Шовковский вчіться на своїх помилках і зробить відповідні виводи. Перш за все це стосується замін. На мій погляд, вони були невдалими.
Михавко + Бражко з Лонвейком це забагато туристів в центрі для серйозного матчу, ну і лавка в нас смішна для рівня ЛЧ. Брагару з його фінтами на рівні Оболоні не завжди проходило...
Скрыть
Умник, по Бражку згоден, відверто слабо зіграв, давав себе проходити був непомітним, але хто тоді мав вийти в пару до Попова? Зятьок - пасажир взагалі не рівень клубу, Себальйос?
Бачите що рівень захисників дуже низький, наші нові селекціонери не спромоглися знайти підсилення.
Скрыть
Kote, а вони шукали? По тому що вибовтав Хачеріді, вся селекція - це те що втюхають нам европейські агенти третьої руки. Міг ще прийти хлопець що під слідством за побиття і згвалтування(що для іміджу клубу катастрофа).
Обидно, досадно, да ладно. Гра сподобалася. Не вгадали із замінами Лонгвейка, Буяльського, Брагару
Ванат найгірший нападник в історії Динамо. Дивлюсь матчі з 1972 року, такого беззубого форварда ще не було.
Скрыть
HondaDio, хиленький. Згадайте як казав Яремчук коли перейшов в Гент, треба працювати над фізикою Ванату.
HondaDio, ага, Бєсєдін значно краще
Скрыть
Cossack 1927, Бесєдін був на три голови сильніший. Він виграв конкуренцію у Яремчука, який є гравцем старту збірної України та й після Динамо не грав в Молдові чи Казахстані - Брюгге, Бенфіка. Валенсія це передові команди Європи, постійні учасники ЛЧ. Бесєдін постійно йшов у пресинг і часто вигравав мяч перед воротами суперника. Ціною свого здоровя пішов в стик на ЧМ зі шведами і фактично зробив гол, Довбику залишалось тільки попасти. Після цього трохи здав і його передчасно відправили з Динамо.
Скрыть
HondaDio, Ви мабуть ярий прихильник філософії "біцца-бороцца" аля Хац/Лесик.
Бесєдін 143 матча, 35 голів, 0,24 голи за гру
Ванат 67 матчів, 27 голів, 0,4 голи за гру.

Смаки у всіх різні, але у Вас він дуже спецефічний, якщо вам більше подобається бачити від нападника підкати, а не голи.
HondaDio, передчасно? і де зараз він запалює?
Замість того, щоб кидати в бій Супрягу, Андрієвського, Царенка вони весь другий тайм тягнули кота за яйця і грали на утримання. Шапаренка, який міг потримати мяч замінили.
Такій команді в ЛЧ нема що робити.
Лонвейк ніхто ,Михавко ще рано в основу