6 серпня 2024 22:54
33

"Динамо" – "Рейнджерс" 1:1. 3-й кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів. Стара хвороба нагадує про себе - кияни упускають перемогу за секунди до фінального свистка

"Динамо" – "Рейнджерс" 1:1


"Динамо":
1. Бущан - 20. Караваєв, 4. Попов, 32. Михавко, 2. Вівчаренко - 6. Бражко, 76. Пiхальонок, 10. Шапаренко, 7. Ярмоленко, 22. Кабаєв - 11. Ванат
Запасні: 35. Нещерет, 51. Моргун, 9. Волошин, 17. Лонвейк, 18. Андрієвський, 21. Супряга, 23. Малиш, 28. Себальйос, 29. Буяльський, 40. Біловар, 44. Дубінчак, 45. Брагару

"Рейнджерс": 1. Батленд - 2. Таверньєр, 5. Сауттар, 27. Балогун, 3. Йилмаз - 8. Баррон, 10. Дьоманде, 23. Райт, 45. Маккаусланд - 9. Дессерс, 11. Лоуренс

Запасні: 31. Келлі, 4. Преппер, 18. Черни, 17. Матондо, 20. Дауелл, 21. Стерлінг, 22. Жефте, 26. Девіс, 38. Кінг, 47. Фрейзер, 48. Маккінон, 99. Перейра


"Динамо" - "Рейнджерс" ON-LINE


Прев'ю


Сьогодні «Динамо» у польському Любліні зіграє номінально домашній матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Суперником киян буде шотландський «Рейнджерс».


На шляху до цієї стадії «Динамо» легко впоралося з «Партизаном», забивши сербам за сумою двох поєдинків аж 9 голів. 1-ша зустріч між командами завершилася тріумфом киян з рахунком 6:2, 2-га – аналогічним підсумком для українського колективу, але із результатом 3:0. «Рейнджерс», своєю чергою, у 2-му раунді не грав, адже стартує одразу із 3-го.


Цікаво, що минулими вихідними колектив з Глазго провів свій 1-й офіційний матч у новому сезоні.У стартовому турі шотландської Прем’єр-ліги «рейнджери» зустрілися на виїзді з «Гартс» – матч завершився нульовою нічиєю. А ось «Динамо» стартову гру нового сезону проти «Олександрії» пропустило – її перенесли у зв’язку з участю киян в єврокубках.


Перед грою зі шотландцями «Динамо» отримало певне посилення. До розташування київської команди повернулися три гравці олімпійської збірної України – хавбеки Максим Брагару, Валентин Рубчинський та Микола Михайленко – котрі завершили виступи на Іграх-2024. Тим часом через серйозну травму, отриману ще в грі з «Партизаном», на довгий термін вибув Максим Дячук. Участь Олександра Тимчика, своєю чергою, залишається під питанням.


Якщо говорити про «Рейнджерс», то відсутній атакувальний півзахисник Тод Кентвелл – він подав запит щодо трансферу. Також немає центрхава Ніколя Раскена, котрий зазнав ушкодження. Атакувальний хавбек Яніс Хаджі теж поза списком.


Орієнтовний склад «Динамо»:


Бущан – Караваєв, Біловар, Попов, Дубінчак, Бражко, Шапаренко, Буяльський, Ярмоленко, Кабаєв – Ванат


Головним рефері матчу буде литовець Донатас Румшас.


Транслюватиме гру канал «2+2», «Динамо TV, а також клубний канал киян у YouTube. «Динамоманія» о 21:00 розпочне текстову онлайн-трансляцію.

Нажаль зараза останніх хвилин нікуди не ділась, але для мене нема відчуття що нам гаплик в Глазго. Думаю шанси є і пободаємось, суперник не партизан но і не реал, тому буде бій.
ех.. в "кращих" традиціях..
старая(вечная) болячка последних минут-трусость
Піхальонка або Шапаренка потрібно залишати на полі- це мотори команди, бо Лонвейк- це не заміна ,а так для кількості, він фізично не тягне гру. "Буя" ще не в формі. Вічаренка потрібно було змінити вчасно, він також набігався добре. Загалом нічого критичного не сталось, але на виїзді потрібно грати від А і до Я, а не 60 хв.... Але головна причина,це заміна "Шапи і Піхи", без моторів стала гра і почали "біцца/бороцца"...
Звичайно ж прикро втрачати перемогу на останніх секундах і образа на команду та емоції ще переповнюють серце вболівальника. Але...по-перше ще не все втрачено, а по-друге навіть така, не дуже вдала гра з точки зору результата, вигідно відрізняється від того говновозілова, яке ми наблюдали в останні роки. Сподіваюсь Шовковский вчіться на своїх помилках і зробить відповідні виводи. Перш за все це стосується замін. На мій погляд, вони були невдалими.
Михавко + Бражко з Лонвейком це забагато туристів в центрі для серйозного матчу, ну і лавка в нас смішна для рівня ЛЧ. Брагару з його фінтами на рівні Оболоні не завжди проходило...
Сховати
Умник, по Бражку згоден, відверто слабо зіграв, давав себе проходити був непомітним, але хто тоді мав вийти в пару до Попова? Зятьок - пасажир взагалі не рівень клубу, Себальйос?
Бачите що рівень захисників дуже низький, наші нові селекціонери не спромоглися знайти підсилення.
Сховати
Kote, а вони шукали? По тому що вибовтав Хачеріді, вся селекція - це те що втюхають нам европейські агенти третьої руки. Міг ще прийти хлопець що під слідством за побиття і згвалтування(що для іміджу клубу катастрофа).
Обидно, досадно, да ладно. Гра сподобалася. Не вгадали із замінами Лонгвейка, Буяльського, Брагару
Ванат найгірший нападник в історії Динамо. Дивлюсь матчі з 1972 року, такого беззубого форварда ще не було.
Сховати
HondaDio, хиленький. Згадайте як казав Яремчук коли перейшов в Гент, треба працювати над фізикою Ванату.
HondaDio, ага, Бєсєдін значно краще
Сховати
Cossack 1927, Бесєдін був на три голови сильніший. Він виграв конкуренцію у Яремчука, який є гравцем старту збірної України та й після Динамо не грав в Молдові чи Казахстані - Брюгге, Бенфіка. Валенсія це передові команди Європи, постійні учасники ЛЧ. Бесєдін постійно йшов у пресинг і часто вигравав мяч перед воротами суперника. Ціною свого здоровя пішов в стик на ЧМ зі шведами і фактично зробив гол, Довбику залишалось тільки попасти. Після цього трохи здав і його передчасно відправили з Динамо.
Сховати
HondaDio, Ви мабуть ярий прихильник філософії "біцца-бороцца" аля Хац/Лесик.
Бесєдін 143 матча, 35 голів, 0,24 голи за гру
Ванат 67 матчів, 27 голів, 0,4 голи за гру.

Смаки у всіх різні, але у Вас він дуже спецефічний, якщо вам більше подобається бачити від нападника підкати, а не голи.
HondaDio, передчасно? і де зараз він запалює?
Замість того, щоб кидати в бій Супрягу, Андрієвського, Царенка вони весь другий тайм тягнули кота за яйця і грали на утримання. Шапаренка, який міг потримати мяч замінили.
Такій команді в ЛЧ нема що робити.
Лонвейк ніхто ,Михавко ще рано в основу