11 октября 2005 20:38

Шевченко готовится сыграть с Японией


Всі викликані Олегом Блохіним футболісти на підготовку до товариського матчу з Японією, який пройде у середу на НСК "Олімпійський" залишаються в таборі національної команди і готуються до гри, повідомив "Чемпіон" прес-аташе збірної Ігор Мірошниченко.

Це стосується і Рикуна, у якого була серйозна розмова з Блохіним стосовно майбутнього футболіста в національній команді і Русола та Реброва, що напередодні гри з Албанією мали невеликі ушкодження. Тренувався разом зі всіма й Андрій Шевченко.

Сьогодні зранку національна команда провела 2-годинне тренування на базі в Конча-Заспі.

Що стосується збірної Японії, яка прибула до Києва після нічиєї у товариській грі з Латвією (2:2), то вона вчора на полі комплексу ім. Баннікова провела чергове своє тренування. Японці прилетіли до Києва у неділю і в цей же день також тренувалися.

У вівторок японська команда очолювана Зіко випробує поле НСК "Олімпійський".

Відзначимо, що команда Японії, як і збірна України вже вирішили питання з виходом на ЧС-2006 року. У 2002 році збірні Японії та України вже зустрічалися в товариському матчі, який проходив в місті Осака і тоді перемогу святкували господарі, що виграли з рахунком 1:0.

З тодішнього складу української збірної на поле в середу зможуть вийти відразу сім гравців – це Несмачний, Ващук, Шищенко, Тимощук, Рикун, Воробей та Гусін. Збірну Японії в тій грі очолював Філіп Трусье, а українську команду Леонід Буряк.