28 сентября 2024 14:15

"Левый берег" – "Динамо" 0:5. Первенство U-19. Отчет о матче

В рамках 8-го туру чемпіонату України серед юнацьких команд клубів Прем’єр-Ліги «Динамо» вперше зустрілося з київським «Лівим Берегом».


Рахунок у грі було відкрито на 17-й хвилині. Дмитро Кремчанін з правого флангу сміливо увірвався до штрафного майданчика на кількох суперників, протягнув м’яч до лицевої та віддав пас на кут воротарського майданчика, звідки Владислав Герич розстріляв ворота, забивши свій 9-й м’яч у сезоні.


Доволі швидко «біло-сині» подвоїли свою перевагу. На 21-й хвилині Кирило Осипенко перехопив м’яч на чужій половині поля, прорвався між двома центрбеками та ударом лівою у дальній кут переграв голкіпера.


На 28-й хвилині гри рахунок став розгромним. Третій гол було забито в результаті цікавого розіграшу. Після вкидання ауту Диким з лівого флангу динамівці робили передачі у штрафному майданчику «Лівого Берега», майже не опускаючи м’яч на землю. Герич, Пейкрішвілі та Редушко довели м’яч до Кремчаніна, який прийняв м’яч у повітрі, прибрав фінтом захисника та ударом правою ногою вразив ворота.


Перший і єдиний до перерви момент біля воріт «Динамо» виник на 38-й хвилині, коли після удару з лінії воротарського майданчика на шляху м’яча до воріт були захисники киян.


З початку другого тайму кияни продовжили свої атаки на ворота «Лівого Берега». Кремчанін небезпечно бив зі штрафного, але голкіпер упорався з цим пострілом. Та він був безсилий на 53-й хвилині, коли Денис Дикий відібрав м’яч у суперника на лівого фланзі та віддав у центр штрафного майданчика, звідки Герич розстріляв ворота.


Після того як з поля пішов автор дубля Герич, напруга біля воріт господарів поля не вщухла, адже на поле вийшов найкращий бомбардир минулого сезону, гравець першої команди Матвій Пономаренко, прагнучи відзначити своє повернення на поле голом.


На 74-й хвилині рахунок став 0:5. Кремчанін запустив по правому флангу Саленка, той увірвався до штрафного майданчика та прострілив на дальню стійку, звідки Іван Андрейко з другої спроби заштовхав м’яч до сітки. Цей гол залишився останнім у грі.


Перемігши «Лівий Берег», «Динамо» продовжує очолювати турнірну таблицю чемпіонату, маючи після 8-ми зіграних турів однакову кількість очок з «Шахтарем» - по 22.


Чемпіонат U19. 8 тур


«Лівий Берег» - «Динамо» - 0:5


28.09.2024. НТК «Лівий Берег»


«Лівий Берег»: Сташків, Запорожан (Грищенко, 67), Твердохлєбов, Дементьєв (к), Рашківський, Бойченюк, Шусть, Міненко (Мирошниченко, 62), Дмитрієв (Назарук, 62), Сидоров (Бричук, 46), Гереш.


«Динамо»: Суркіс (к), Коробов, Сизонюк (Балаба, 46), Захарченко, Дикий, Пеікрішвілі (Іщенко, 75), Кремчанін, Осипенко (Білий, 67), Саленко, Редушко (Андрейко, 67), Герич (Пономаренко, 67).


Голи: Герич (17, 53), Осипенко (21), Кремчанін (28), Андрейко (74)


Попередження: Рашківський (51), Білий (82)


Фото: ФК "Динамо"