8 августа 2019 16:01
1

Олег СМАЛИЙЧУК: "Моя история в украинском футболе завершилась"

Бывший вице-президент Карпат Олег Смалийчук сделал громкое заявление относительно своего будущего.

"Шановні!


Велике прохання до журналістів , експертів та вболівальників не писати мені за інтерв`ю чи комент після кожного разу , коли десь в пресі згадується моє прізвище . Нашу країну і без того пожирають клептократія і популізм . Я не шукаю піару і ніколи не мріяв бути публічним . Я бізнесмен , який всього навсього вміє правильно розставити пріоритети . Моім пріоритетним завданням було покращити фінансову складову Клубу і зробити все для того , щоб ФК Карпати не зник з футбольної карти України . І крапка . Можливо, це моя суб’єктивна думка , але рахую , що я дав цей результат і зараз ми ходимо на трибуни вболівати за рідний Клуб .

Навіть ціною свого рейтингу і репутації . Все решту - це дрібниці . Відповідати на критику та закиди на разі не збираюсь , бо це буде нагадувати виніс сміття з хати і може зашкодити Клубу , який я люблю . Зараз будується нова команда з новим тренером , яким необхідна наша підтримка . Вірю , що нове керівництво буде вчитись саме на моїх , а не на своїх помилках . Вірю в наших левенят і їхні перемоги .

А моя історія в Українському футболі закінчилась . Крім Карпат в Україні для мене не існує більше клубів , а значить будь-які чутки про мою співпрацю з іншими проектами всього лише фейк, - написал Смалийчук в Фейсбуке.
Я так думаю на Профутболе сегодня все гуляют!