14 июня 2019 22:37
2

Андрей Шевченко стал бренд-представителем компании Favorit Sport

Андрій Шевченко стає обличчям бренду Favorit Sport в Україні на найближчі півтора року, і буде брати участь в спільних соціальних і маркетингових активностях.


Андрій Шевченко — кращий бомбардир в історії збірної України з футболу, двічі Ліги Чемпіонів і чемпіонату Італії. Володар «Золотого м'яча» 2004 року. Шість разів отримував титул кращого футболіста України. З 2016 року є головним тренером збірної України з футболу.


«Для Favorit Sport можливість спільної роботи з Андрієм Шевченком особливо цінна. Андрій уособлює собою весь український футбол. У своїй комунікації ми будемо прагнути посилити і підкреслити відкритість, надійність та професіоналізм. Наше завдання у спільній роботі швидше мотиваційне, ніж маркетингове. Ми хочемо сказати про те, що шлях до успіху складний, але досяжні. Головне вірити в свої сили і мати підтримку надійних партнерів», — коментує Нік Руденко, директор по маркетингу Favorit Sport.


У поточному році Favorit Sport святкує 20 років своєї діяльності в Україні, в честь цієї події компанія презентувала нову комунікаційну стратегію, пріоритетами якої стали: завзятість, лідерство, прагнення до перемоги. Партнерство з Андрієм Шевченком якнайкраще підкреслює саме ці цінності. Компанія прагне об'єднати навколо любові до спорту велику армію вболівальників.


Андрій Шевченко: «Ми всі прагнемо досягти результату. У футболі він приходить тільки завдяки спільним зусиллям. Я бачу в майбутньому партнерствi з Favorit Sport можливість розширення позитивного впливу на все більшу кількість людей. Футбол - це тверда ознака миру та добробуту, платформа для старту в майбутнє. Кожен заслуговує на свій шанс у житті, з нашою допомогою, сподіваюся, ви його отримаєте!»


Розвиток і популяризація спорту — одне з пріоритетних завдань Favorit Sport в напрямку соціальної відповідальності. Тому, крім прямих рекламних проявів, компанія, в партнерстві з Андрієм Шевченком, планують реалізувати низку масштабних проектів для широкої аудиторії.

Не прячьте ваши денежки по банкам и углам,
Несите ваши денежки — иначе быть беде.
а рекламную ссылку из текста, видимо забыли. :)