20 мая 2015 19:00

Сборная Украины U-19: триумфальное возвращение домой

У середу, 20 травня, юнацька збірна України повернулася до Києва з Боснії і Герцеговини, де вона стала переможцем своєї групи в еліт-раунді і вийшла на чемпіонат Європи 2015 року.

На рідну землю «синьо-жовті» прибули стомленими, залишивши майже всі емоції від успіху у Боснії і Герцеговині. До того ж багато сил забрав шлях додому – з готелю команда виїхала о 2-й годині ночі, а у Борисполі приземлилась лише о 14-й.

Гравців та тренерів команди в аеропорту «Бориспіль» зустрічали друзі та рідні, журналісти, а також представники Федерації футболу України. Перший віце-президент Вадим Костюченко привітав футболістів і головного тренера команди Олександра Головка та його тренерський штаб. Він висловив сподівання, що це не останній успіх команди, а також подякував тренерам футбольних клубів, які підготували гравців для збірної.

Проте часу на святкування та відпочинок у гравців майже не буде. Просто зараз переможці еліт-раунду роз’їдуться по своїх клубах, де на них чекає напружена підготовка до фінальної частини чемпіонату України.