20 сентября 2024 12:22

Три игрока "Динамо" попали в символическую сборную 4-го тура Премьер-лиги

Відбувся перенесений матч 4-го туру («Динамо» — «Ворскла»), і після того, як зіграли усі команди, Українська Прем’єр-Ліга отримала моральне право обрати його героїв — символічну збірну 4-го туру Чемпіонату УПЛ, а також найкращого гравця та найкращого тренера 4-го туру. Традиційно це було зроблено разом з ведучими, експертами, коментаторами УПЛ ТБ та представниками провідних спортивних ЗМІ України.


Найкращим тренером 4-го туру було визнано Руслана Ротаня, який з «Олександрією» поклав на лопатки «Шахтар» (4:3), а найкращим гравцем 4-го туру назвали автора хет-трику в тому матчі Олександра Філіппова («Олександрія»).


Варто відзначити, що Ротаня назвали під №1 у своїх анкетах усі наші респонденти (21), а Філіппова під №1 — 19 з 21.


До топ-5 гравців також увійшли автор іншого хет-трику в 4-му турі Олександр Назаренко («Полісся»), Олексій Гуцуляк («Полісся»), Мухаррем Яшарі (ЛНЗ) та Безерра («Олександрія»). А до топ-3 тренерів увійшли Віталій Пономарьов («Рух») та Олександр Шовковський («Динамо»).

Загалом експерти назвали 17 футболістів та 6 тренерів на звання героїв 4-го туру, а також 45 кандидатів до символічної збірної. Тому, окрім 11 футболістів умовного стартового складу, ми добавили також умовний резерв символічної збірної туру: ЛЕДВІЙ (Рух), ПАЛАМАРЧУК (Інгулець), РУНІЧ (Рух), ХОЛОД (Рух), БАБЕНКО (Полісся), КАРАБІН (Рух), КОВАЛЕЦЬ (Олександрія), П’ЯТОВ (Інгулець), БЕЗЕРРА (Олександрія), КРАСНОПІР (Рух).