9 сентября 2013 21:32
2

Молодежная сборная Украины проиграла хорватам на старте отборочного цикла Евро-2015

У понеділок, 9 вересня, у Львові на «Арені Львів» молодіжна збірна команда України зіграла з Хорватією у матчі відбіркового циклу Чемпіонату Європи 2015 року. Рахунок матчу − 0:2.

Команда Сергія Ковальця активно розпочала матч, створивши перший небезпечний момент вже на другій хвилині. Помилився захист збірної Хорватії, Бабенко перехопив м’яч, віддав на Бохашвілі, але дальній удар Євгена у дальній кут виявився трохи невлучним. На 8-й хвилині Караваєв промчав лівим флангом до володінь збірної Хорватії, віддав передачу на Калітвінцева, але Зеленіка зумів зловити м'яч після удару Владислава з-за меж штрафного майданчику.

Але з 16-ї хвилині матчу малюнок гри повністю змінився. Хорватська команда забила два голі повністю перехопила ініціативу у поєдинку. Спочатку Ребіч, отримавши довгу передачу від Ковачича, обіграв Насонова та з гострого кута переграв голкіпера збірної України. А ще через три хвилини Ребіч відрізав український захист передачею на Брожовича, який, вийшовши сам на сам з Денчуком, випередив нашого голкіпера і подвоїв перевагу гостей у рахунку.

Після цього атаки молодіжної збірної України, переважно, базувалися на невдалих індивідуальних діях наших гравців, а підопічні Ніко Ковача мали ще нагоди для взяття воріт. На 37-й хвилині Пьяца відірвався від захисника у штрафному майданчику і пробив, а Денчук ледве зреагував на цей удар. За хвилину до свистка арбітра на перерву Ребіч підключився з лівого флангу атаки, прийняв м’яч і пробив по воротам - українців врятувала лише поперечина.

У другому таймі у складі української «молодіжки» на поле вийшли Кулач та Малиновський, які підсилили атакувальні спроби команди Сергія Ковальця. Щоправда, весь другий тайм матчу перетворився у «боротьбу нервів», під час якої арбітр показав гравцям обох команд п’ять жовтих карток.

А свій найкращий момент забити бодай один гол у матчі українська команда втратила на 83-й хвилині. Навісна передача правим флангом до штрафного майданчику закінчилася ударом Кулача, на який дивом зреагував Зеленіка.

Євро-2015 (U-21). Кваліфікація

Україна - U-21 − Хорватія - U-21 − 0:2


Голи: Ребіч (16), Брожович (19)

Україна: Денчук − Насонов, Ордець, Неплях, Цуріков, Нойок (к), Бабенко (Малиновський, 46), Караваєв (Кулач, 46), Калітвінцев, Болбат (Чурко, 80), Бохашвілі

Хорватія: Зеленіка − Врсалько (к), Шимунович, Жупарич, Радошевич, Брожович, Ребіч (Мзрляк, 78), Горупец, Мішич (Шитум, 66), Пьяца, Ковачич (Мочінич, 86) 

Ну так молодежка укомплектована игроками фармов и подстилок Шахтера, а не теми кто по заслугам должен играть, вот и результат.
Скрыть
Пожалуй не соглашусь с вами. Вина в поражении конкретно в этом матче лежит скорее на тренере, ведь команда вышла на эту игру абсолютно не готовой психологически. Сборная полностью провалила первый тайм и действовала безинициативно. Кроме того сказалось более высокое индивидуальное мастерство отдельных игроков хорватской сборной(Ковачич, Ребич), а в нашей команде к сожалению столь классных игроков не нашлось. На второй тайм молодежка вышла совсем с другим настроением и смогла выровнять игру, но отличится так и не сумела. На данный момент в нашей молодежке собраны сильнейшие игроки своего возраста. Те же кроты Болбат и Ордец, а так же хорек Нойок очень перспективные ребята и по праву находятся в расположении сборной, а днепрянин или уже карпатовец Бохашвили и динамовцы Цуриков с Калитвинцевым вообще к игрокам Шахтера или их фармов не относятся. Так что клубная принадлежность тут абсолютно не при чем. Тем более, справедливости ради стоит заметить, что академия Шахтера с недавних пор стала выпускать неплохих воспитанников, другое дело что из-за цыгана с его бразилеманией шансов заиграть в основе своего клуба у них не будет. Первым в Харьков сбежал Нойок(хотел в Динамо, но его не пустили), за ним последуют и остальные...