1 февраля 2011 15:21
11

Процесс продажи билетов запущен - детальная информация

Підготовка до УЄФА ЄВРО-2012 досягла чергового важливого етапу - запущений процес продажу квитків. Відтепер уболівальники можуть створити особистий обліковий запис.
 
У вівторок на офіційному сайті Європейського футбольного союзу був запущений процес продажу квитків на матчі УЄФА ЄВРО-2012, який ознаменував початок нового етапу підготовки до континентальної першості.

Продаж квитків триватиме з 1 по 31 березня 2011 року, а вже з 1 лютого кожен вболівальник може створити особистий обліковий запис, який знадобиться йому для замовлення квитків. Увійти на портал з продажу квитків.

Процес розповсюдження квитків
Реалізація квитків на матчі ЄВРО-2012 буде проводитися виключно на сайті UEFA.com з 1 березня до опівночі 31 березня. Усі претенденти матимуть однакові можливості отримати квитки, незалежно від того, зробили вони своє замовлення на початку, чи наприкінці процесу подання заявок.

Щойно завершиться термін подачі заявок, у тому випадку, якщо попит перевищить пропозицію, коректно подані заявки на придбання квитків будуть вибрані за допомогою лотереї. Так було на попередніх чемпіонатах Європи. Всі, хто подавав заявки, в будь-який момент зможуть дізнатися на квитковому порталі про свій статус за допомогою облікового запису.

Категорії квитків
У продаж надійдуть три категорії квитків:

• Індивідуальні квитки на матчі - квитки на якусь конкретну гру.
• Комплект квитків "Разом із командою" на груповий етап/весь турнір - дозволить уболівальникам відвідати всі матчі своєї улюбленої команди на груповому етапі/у ході всього турніру.
• Комплект квитків "Мій стадіон" у ході групового етапу/плей-офф - дозволить уболівальникам відвідати всі матчі, які відбуваються на якомусь конкретному стадіоні, у ході групового етапу/раунду плей-офф.

Уболівальники-інваліди зможуть купити на UEFA.com квитки для себе і людини, що їх супроводжує.

Детальніше

Індивідуальні квитки на матчі/Individual Match Tickets (IMT)

Індивідуальні квитки на матч продаються на кожен окремий матч. Такі квитки будуть наявні у різних цінових категоріях і продаватимуться на кожен із 31 матчу.

Будь ласка, уважно прочитайте нижченаведені основні принципи подання заявок на придбання квитків, яких необхідно дотримуватись при замовленні квитків на матчі УЄФА ЄВРО 2012. Іншу важливу інформацію та докладні пояснення можна знайти у розділі ЧаП.

 

Individual Match Tickets на матчі УЄФА ЄВРО 2012 можна буде придбати у трьох цінових категоріях. Розташування місць на стадіоні відповідно до категорій визначатиметься наступним чином:

Категорія 1: центральна трибуна та трибуна навпроти
Категорія 2: бокові трибуни та верхні яруси трибун за воротами
Категорія 3: нижні яруси трибун за воротами

Комплект квитків «Мій стадіон» на матчі плей-офф/Venue Series Knockout:
Максимальна кількість комплектів квитків Venue Series Knockout в одній заявці – 4
Ви можете обрати лише один стадіон
Замовляючи даний вид квитка, Ви не можете замовити комплект квитків Follow My Team Tournament
Замовляючи даний вид квитка, Ви не можете замовити Individual Match Tickets на матчі, які відбуваються у той самий день, що і матчі Venue Series 
 

Комплект квитків «Разом з командою» на групові матчі/Follow My Team Group:
Максимальна кількість комплектів квитків Follow My Team Group в одній заявці – 4
Ви можете обрати лише одну команду
Замовляючи даний вид квитка, Ви не можете замовити комплект квитків Follow My Team Tournament
Замовляючи даний вид квитка, Ви не можете замовити Individual Match Tickets на групові матчі та комплекти квитків Venue Series Group 
 

Комплект квитків «Разом з командою» на всі матчі Турніру/Follow My Team Tournament:
Максимальна кількість комплектів квитків Follow My Team Tournament в одній заявці – 4
Ви можете обрати лише одну команду
Замовляючи даний вид квитка, Ви не можете замовити квитки жодного іншого виду 
 
Цінова політика
Ціни на квитки будуть оголошені 1 березня, але УЄФА вже пообіцяв, що зробить їх доступними для всіх жителів України та Польщі. Найдешевші абонементи коштуватимуть 30 євро. Певна частина квитків буде зарезервована для місцевих жителів.

Допомога і більш детальна інформація
Вже відкрито центр із роботи з клієнтами, працівники якого завжди готові Вам допомогти. Ця послуга доступна англійською, французькою, німецькою, польською, російською та українською мовами.

 

Розподіл на категорії відповідно до такого розташування місць здійснюватиметься в залежності від особливостей будівлі кожного конкретного стадіону.

 

Під час кожного матчу на стадіоні буде виділено певну площу для людей, що пересуваються на візках, а також будуть наявні сидячі місця для людей з вадами зору чи слуху. Для людей, що пересуваються на візках, буде виділено відповідну площу, а також надано місце для осіб, що їх супроводжують. Люди з вадами зору зможуть слідкувати за тим, що відбувається на полі, завдяки описовим аудіо коментарям, що здійснюватимуться в прямому ефірі та для прослуховування яких таким глядачам буде надано навушники.

Спеціальні місця буде також передбачено для осіб, що супроводжують людей з вадами слуху та зору. Квитки для осіб, що супроводжують глядачів з обмеженими можливостями, надаватимуться безкоштовно. Всі квитки, що продаються для вболівальників із обмеженими фізичними можливостями, наявні у 3-ій ціновій категорії, незалежно від того, де саме на стадіоні надаються такі місця.

Комплект квитків «Разом з командою»/Follow My Team (FMT)

Follow My Team - особливий вид квитка, придбавши який вболівальники можуть відвідувати матчі за участі своєї улюбленої команди. Квитки комплекту FMT пропонуються лише у другій ціновій категорії. Замовляючи комплект квитків Follow My Team, Ви можете обрати лише національну збірну команду країни, в якій Ви проживаєте, або країни, громадянином якої Ви є.

До продажу пропонується два різних типи комплекту квитків Follow My Team:

  • Follow My Team Group (комплект квитків «Разом з командою» на групові матчі) (3 матчі) (всі групові матчі обраної команди).
  • Follow My Team Tournament (комплект квитків «Разом з командою» на всі матчі Турніру) (від 3 до 6 матчів, в залежності від того, наскільки успішною є участь обраної Вами команди в турнірі).

Придбавши комплект квитків Follow My Team Tournament, вболівальники можуть відвідувати всі матчі за участі обраної команди до самого фіналу. Комплект квитків FMT Tournament стає недійсним, коли команда вибуває з турніру. Після цього власник комплекту отримує відшкодування, оскільки він має сплачувати лише за ті матчі, до яких потрапила обрана ним команда.

Комплект квитків «Мій стадіон»/Venue Series (VS)

Придбавши Комплект квитків Venue Series, вболівальники можуть відвідати всі матчі, що відбуваються на конкретному стадіоні. Купивши такий комплект квитків, мешканці приймаючого міста мають чудову нагоду відвідати всі матчі, що проходять у їхньому рідному місті.

  • Venue Series Group (комплект квитків «Мій стадіон» на групові матчі): 3 матчі (всі групові матчі на обраному стадіоні)
  • Venue Series Knockout (комплект квитків «Мій стадіон» на матчі плей-офф)*: 2 матчі (всі матчі стадії плей-офф на обраному стадіоні)

* Цей комплект квитків наявний лише для стадіонів у Варшаві, Києві та Донецьку, на кожному з яких проходитиме по 2 матчі стадії плей-офф. Якщо Ви бажаєте відвідати матчі плей-офф, що проходять на інших стадіонах, будь ласка, замовляйте Individual Match Tickets.

Правила замовлення:

Індивідуальні квитки на матчі групової стадії/Individual Match Tickets Group:
Максимальна кількість квитків в одній заявці - 4
На кожен матч можна замовити квитки лише в одній ціновій категорії
Ви не можете замовити квитки на 2 матчі, що відбуваються в один день
Замовляючи даний вид квитка, Ви не можете замовити жодного комплекту квитків Follow My Team
Замовляючи даний вид квитка, Ви не можете замовити комплект квитків Venue Series Group, до якого входять квитки на матчі, що відбуваються у той самий день 
 

Індивідуальні квитки на матчі стадії плей-офф/Individual Match Tickets Knockout :
Максимальна кількість квитків в одній заявці - 4
На кожен матч можна замовити квитки лише в одній ціновій категорії
Ви не можете замовити квитки на 2 матчі, що відбуваються в один день
Замовляючи даний вид квитка, Ви не можете замовити комплект квитків Follow My Team Tournament
Замовляючи даний вид квитка, Ви не можете замовити комплект квитків Venue Series Knockout, до якого входять квитки на матчі, що відбуваються у той самий день 
 

Комплект квитків «Мій стадіон» на групові матчі/Venue Series Group:
Максимальна кількість комплектів квитків Venue Series Group в одній заявці – 4
Ви можете обрати лише один стадіон
Замовляючи даний вид квитка, Ви не можете замовити жодного комплекту квитків Follow My Team
Замовляючи даний вид квитка, Ви не можете замовити Individual Match Tickets на матчі, які відбуваються у той самий день, що і матчі Venue Series

Зарегился жду билетов)))хотя б на пару матчей пойду
Люди!А кто из вас там уже зарегался?
Слышал, что если человек вспомнит о билетах где-то в середине апреля - уже будет поздно, т.к. билеты в продаже будут лишь месяц.
Стоп. Я не понял, а что продажа билетов длится только один месяц??
Скрыть
Я тоже удивился!!!
Сайт по продаже билетов на Евро-2012 не выдержал наплыва посетителей и лег [1 Февраля 2011г. | 17:11] Начавший сегодня работу Euro-2012 Ticket Portal - сайт, на котором каждый желающий сможет оставить заявку на покупку билетов на матчи Евро-2012, вышел из строя. Портал не выдержал наплыва посетителей и лег. В настоящее время на интерфейсе Euro-2012 Ticket Portal висит сообщение о том, что сайт перегружен и не функционирует, а всех желающих зарегистрироваться для покупки билетов просят посетить ресурс позднее. Регистрация заявок на покупку билетов на матчи Евро-2012 стартовала сегодня в 06:00 по европейскому времени. Первым, кому удалось зарегистрироваться, стал житель Южной Кореи, сообщает "Корреспондент". Непосредственную заявку на приобретение можно подать с 1 по 31 марта, розыгрыш состоится в апреле 2011 года. Всего на матчи Евро-2012 напечатают 1,4 млн билетов, из которых в свободную продажу поступит 75%. Стоимость билетов на матчи Евро-2012 в Украине и Польше будет составлять от 30 до 600 евро, заявляют в UEFA и прогнозируют ажиотаж при продаже, поскольку билеты будут продаваться по квоте 4 в одни руки. Кроме того, жители города, в котором пройдет матч, смогут купить не менее 2000 билетов. Также с 1 июля нынешнего года будет запущен сервис перепродажи билетов на Евро-2012. http://zadonbass.org/news/euro_2012/message_24920
Скрыть
Эта вся инфа уже есть здесь - зачем это цитирование с вражескими ссылками? Никто уже не лежит. Зарегистрировался.
Не думаю, что кто-то попадет на "вільну касу", но просто подождать минут 20 можно и проходите к регистрационному столу.
Як замовити квитки Разом з командою не написано.
Скрыть
Все написано.
"УЄФА вже пообіцяв, що зробить їх доступними для всіх жителів України та Польщі."... Можна поподробнее што имеетса ввиду ?