21 вересня 2024 08:30

ПСЖ відмовився платити Мбаппе 55 млн євро і оскаржить рішення LFP: "Він отримував безпрецедентні привілеї 7 років у Парижі. Це питання поваги до клубу та вболівальників, що важливіше за будь-якого гравця"

"ПСЖ" продовжить оскаржувати виплату заборгованості перед Кіліаном Мбаппе.


Професійна футбольна ліга Франції (LFP) зобов'язала парижан виплатити французькому форварду 55 мільйонів євро боргу. Ця сума є невиплаченою зарплатою та бонусами.
LFP призначила для виплати восьмиденний термін, який минув сьогодні. У своїй заяві «ПСЖ» не згадує про виплату цієї суми, а навпаки, повідомляє, що має намір передати суперечку в іншу інстанцію.
"ПСЖ" подав апеляцію на рішення комісії LFP. Справа не лише у юридичній позиції клубу, яка повністю обґрунтована. Це також питання сумлінності, чесності, збереження цінностей та поваги до паризького клубу та вболівальників, що важливіше за будь-якого гравця.
З юридичної та фактичної точки зору гравець дав публічні та приватні зобов'язання, які клуб просто просить виконати. Крім того, гравець отримував безпрецедентні привілеї від клубу протягом 7 років у Парижі.
Клуб з нетерпінням чекає, коли цих фундаментальних та незаперечних зобов'язань буде дотримано у відповідній інстанції, якщо гравець, на жаль, вирішить продовжити цю справу, яка виглядає сумнівно з погляду його репутації», – йдеться у заяві паризького клубу.
Нагадаємо, влітку Мбаппе перейшов до «Реалу» на правах вільного агента після закінчення терміну контракту з «ПСЖ».