11 вересня 2024 08:22

Журналіст: "Поясніть гравцям збірної України, що розминка закінчується не тоді, коли вони востаннє виходять на поле з роздягальні, а рівно на одну годину раніше"

Журналіст Михайло Співаковський поділився шістьма думками щодо матчу Чехія - Україна:


1. Ребров явно зробив ставку на тих, до кого не буде претензій по частині професіоналізму. Після чого «одна з наймолодших збірних у Європі» різко припинила нею бути.

2. Поясніть цим хлопцям, що розминка закінчується не тоді, коли вони востаннє виходять на поле з роздягальні, а рівно на одну годину раніше. А то ми вже звикли, що ця збірна вмикається у двох випадках: а) коли пропускає першою: 2) коли йде на перерву без переможного рахунку - 0:0. Тому початок другого тайму - традиційно найкращий відрізок майже будь-якого матчу. Там, навіть, Забарний на куражі виконує Бекенбауера.

3. Після цього матчу Ребров знову має розгледіти в Зінченку гравця середини поля. Судаков і Шапаренко як дві фігури в тетрісі - вони взаємознищувані. При цьому, Зінченко без куражу (яким він був у першій чверті гри) як герой Джека Ніколсона з «Гнізда зозулі» після першої лоботомії - начебто все як завжди, але без вогника і харизми.
4. Усі зрозуміли, у чому різниця між Кабаєвим і Мудриком? Владислав - хороший, скромний і дуже старанний хлопець. Мудрик гризе горішки, але вміє створювати моменти з порожнечі. Я запевняю: Міша був би улюбленцем нації, якби продовжував приїжджати у збірну з Шахтаря.

5. Тільки мені здалося, що щонайменше два елітні хлопчики, які вийшли сьогодні на заміну, почали помітно активніше рухатися після того, як постояли в кутку?

6. Ви хочете запитати - де хоч рядок про помилки в обороні, пропущені м'ячі та чмиріння тренерського штабу? Чесно - набридло. Усі три голи, якщо виривати з контексту - низка нещасть і марення божевільного. Але проблема в тому, що всі останні матчі збірної Реброва - одне суцільне нещастя. Перемогла команда, чий тренер до гри висів на волосині. І його гравці відреагували на ганьбу у Тбілісі й захистили коуча своєю грою.

Подивимося, як поведеться наша збірна, якщо на місці Гашека опиниться Ребров.