4 липня 2024 21:33

Підготовка "Динамо" до сезону: спекотні тренувальні дні

«Динамо» продовжує підготовку до нового сезону на клубній базі у Віті-Литовській.


У четвер «біло-сині» провели чергове тренування. Розпочалося воно з роботи у фітнес-залі, де динамівці виконали комплекс вправ на розтяжку та зміцнення м’язів-стабілізаторів.


Далі розпочалася основна частина тренування вже на футбольному полі. Після розминки гравці працювали над якістю передач. Чимала частина заняття була присвячена вправам на утримання м’яча в обмеженому просторі.

Ігрові вправи з м’ячами чергувалися з біговою роботою, яка є важкою, особливо у липневу київську спеку, проте у цей період підготовки вона вкрай важлива для закладання бази фізичних кондицій на весь сезон.

Наприкінці заняття польові гравці позмагалися у грі на четверо маленьких воріт. Голкіпери у цей час виконували спеціальні вправи.

Разом зі своїми новими одноклубниками до тренувань став новачок «біло-синіх» Валентин Рубчинський. Першим з гравців національної збірної України, учасників Євро-2024 підготовку до сезону розпочав Георгій Бущан. Також до розташування клубу повернувся тренер із фізичної підготовки «Динамо» та збірної Віталій Кулиба.


У домашньому режимі команда Олександра Шовковського тренується вже майже два тижні. Та у неділю «біло-сині» вирушать на тренувальний збір до Австрії, де готуватимуться до стартових матчів сезону.


Фото: ФК "Динамо"