7 липня 2024 15:40
2

Журналіст: "Не розумію, чому Ребров у каденцію одного з найзірковіших гравців "Динамо" настільки легко та приємно спілкувався з пресою, і що змінилося зараз"

Журналіст "ТаТоТаке" Михайло Співаковський висловив своє здивування манерою спілкування наставника збірної України Сергія Реброва з представниками преси.


– Це дуже популярне питання. У мене він до Реброва також є. Не розумію, чому Сергій Станіславович у каденцію одного з найзірковіших гравців "Динамо" настільки легко та приємно спілкувався з пресою, і що змінилося зараз. У ситуації, де тебе багато і десь логічно критикують, напевно, треба було якось інакше розмовляти. Інакше ставитись до журналістів. Намагатися знаходити якісь спільні точки, щось пояснювати. Просто спілкуватись на іншому градусі розмови без претензій. Задавати питання – це наша робота. Ми намагаємося добре її виконувати так само, як Ребров свою. Але в нього не завжди виходить.

ця купка "блогерів" має таке ж відношення до спортивної профжурналістики як дегтярівський батальйон, окопавшийся під посольством США, начолі з Шабуніним і Лещенком до управління державою.
"Ми намагаємося добре її виконувати так само, як Ребров свою. Але в нього не завжди виходить." Хтоб, сука, казав! Таких продажних журнашлюх, як в Україні ще пошукати треба.