7 липня 2024 15:05
1

Кроос: "Німеччина вже не та, що 10 років тому. Відчуття безпеки змінилося. Якщо мене запитають, де я відпущу дочку об 11 вечора – в Іспанії чи Німеччині, я оберу перше"

Тоні Кроос заявив, що Німеччина вже не та, що раніше.

Колишній футболіст збірної Німеччини та «Реала» висловився про проблеми рідної країни та причини, чому він не хоче повертатися туди з Іспанії.


«Я, як і раніше, вважаю Німеччину по-справжньому великою країною. Мені дуже подобається тут, але це вже не зовсім та Німеччина, якою вона була, скажімо, 10 років тому», – заявив Кроос у підкасті Lanz und Precht.

На питання ведучого про те, що саме змінилося, Тоні відповів, що зникло відчуття безпеки.

«Відчуття безперечно змінилося. Як би це висловити, щоб на мене не навісили ярлики? Якщо мене запитають, де я відпущу дочку об 11 вечора – в Іспанії чи німецькому місті, я вибрав би Іспанію.


Є почуття, що щось трапляється. Я не говорю, що в Іспанії нічого не відбувається», – зазначив Кроос.


Екс-футболіст вагався, чи варто йому коментувати ситуацію з безпекою в Німеччині, враховуючи, що його «можуть принизити через те, що він не має прямого контакту». Але Кроос зазначив, що почувається «добре поінформованим», бо його родичі мешкають у Німеччині.


Також Тоні зазначив, що не хоче повертатися через погоду.

«Тут [в Іспанії] літо не як у Німеччині. Літо останніми роками було чудовим. У Мадриді ми почуваємося як удома», – сказав Кроос.

побольше черножолудьных запускайте и скоро днем страшно будет выйти