27 травня 2024 22:02

Марсьяль оголосив про вiдхiд з МЮ. Форвард грав за клуб 9 років

Антоні Марсьяль оголосив про звільнення з «Манчестер Юнайтед».


Про це 28-річний француз написав у соціальних мережах. Він провів 9 сезонів у складі "Манчестер Юнайтед".

«Дорогі вболівальники «Юнайтед», із величезним хвилюванням пишу вам сьогодні, щоб попрощатися. Після дев'яти неймовірних років у клубі настав час перевернути цю сторінку у моїй кар'єрі.

З моменту мого приходу у 2015 році для мене було великою честю носити цю футболку та грати перед вами, найкращими вболівальниками у світі! Ви були непорушною підтримкою у добрі та важкі часи. Ваша пристрасть та вірність були постійним джерелом мотивації для мене.


Я хочу подякувати вам від щирого серця за все, що ви зробили для мене. Ваші пісні, ваша підтримка та ваша любов до клубу – це спогади, які назавжди залишаться у моєму серці.


Також хочу висловити свою подяку всім моїм товаришам по команді, тренерському штабу та всім членам клубу, яких я зустрів за ці 9 років. Я пишаюся можливістю розділити цей досвід із вами.

"Манчестер Юнайтед" завжди буде в моєму серці. Цей клуб залишив слід у моїй кар'єрі та надав мені неймовірну можливість грати перед вами.


Я йду, щоб прийняти нові виклики, але я завжди буду «червоним дияволом» і продовжуватиму стежити за результатами клубу з таким самим інтересом. Дякую ще раз за все і до швидкої зустрічі», – написав Антоні Марсьяль.

За 317 матчів у складі "МЮ" форвард забив 90 голів і віддав 47 результативних передач.