1 вересня 2023 13:42

Фанати СК "Дніпро-1" загрожують гравцям команди, якщо ті не повернуться до Дніпра

Дніпровські вболівальники виступили з жорсткою заявою до українських гравців команди, які не мають бажання повертатись до міста.


"Хлопці! Основна частина ваших уболівальників перебуває в місті Дніпро. Багато хто з нас – із дружинами та дітьми. Ми переживаємо прильоти ракет і звуки сирен із першого дня війни, при цьому підтримуючи команду.


Вам зараз належить повернутися до нас у місто і грати на рідному стадіоні. І ми вас поки що просто попереджаємо (і ваших дружин). Україна дізнається прізвище кожного, хто тільки посміє сумніватися у своєму бажанні повернутися додому (ми постараємося). Добре подумайте і бійтеся своїх думок.


А ми знаємо про що говорять і думають деякі з вас. І поки що вдаємо, що це звичайна людська слабкість, яка буде швидко переможена. Усе на вашій совісті. Пам'ятайте про це, коли вкотре у прапор України загортаєтеся", – йдеться на сайті фанатів FCDNIPRO.COM.


Зазначимо, що СК Дніпро-1 після вильоту з єврокубків передислокується в Дніпро – раніше команда перебувала Варто зазначити, що звернення було написано російською мовою.