17 серпня 2023 23:15

Тухель: "Кейн перший на тренуванні, надихає решту, працює з резервістами. Ось що виправдовує ціну, а не лише статистика. Ефект Харрі Кейна підвищує шанси "Баварії"

Томас Тухель описав, як Харрі Кейн впливає на Баварію.


«У мене чудові перші враження від Кейна. Він професіонал найвищого рівня, видатний майстер та прекрасна людина. Він дуже відкритий, він приходить першим на тренування, він відкрито поводиться в роздягальні.

Думаю, він справив миттєвий ефект на роздягальню своїм характером, підходом до футболу та любов'ю до нього. Це відчувається кожен день, у кожній вправі, навіть найпростішій.


Якщо ми програємо, ефект Харрі Кейна не пропаде. Він пов'язаний з тим, як Харрі працює на тренуваннях, з тим, який він у роздягальні, з його професіоналізмом, з тим, як він ставиться до різних речей, як скромно тренується.

Після поразки він перший на тренуванні, він працює з резервістами, він надихає решту. Ось що виправдовує ціну, а не лише статистика. І ось, що робить його по-справжньому великою зіркою. Ось у чому полягає ефект Харрі Кейна і чому він підвищує наші шанси на перемогу», – сказав головний тренер «Баварії» перед матчем з «Вердером».