11 жовтня 2024 18:37

Вальбуена: "Здається, пріоритетом Мбаппе на даний момент є не збірна Франції, а "Реал"

Колишній гравець збірної Франції Матьє Вальбуена розкритикував форварда «Реала» Кіліана Мбаппе через відсутність футболіста в заявці національної команди на жовтневі матчі Ліги націй УЄФА.


«Це справді може здатися дивним. Здається, пріоритетом зараз для Кіліана Мбаппе є не збірна Франції. Я думаю, що його пріоритетом на сьогодні є мадридський «Реал».


Він приїжджає до нового клубу після великого трансферу. Він дуже добре знає, що йому є що доводити, що в «Реалі» нелегко досягти успіху. Він використовує всі можливості, щоб досягти успіху. Під час його останніх матчів із французькою командою ми не побачили кращого Мбаппе з погляду його самовіддачі чи манери гри. У нас склалося враження, що його не було. У мене склалося враження, що Кіліан набагато більше зосереджений на тому, що він збирається робити в Реалі, – сказав Вальбуена.


25-річний француз не отримав виклик на матчі проти збірних Ізраїлю та Бельгії. Форвард "Реала" отримав пошкодження у грі проти "Алавеса", але після цього двічі виходив з лави запасних у матчах "вершкових".

10 жовтня французька команда з рахунком 4:1 обіграла збірну Ізраїлю.