25 липня 2023 23:57

Владислав Ванат – про те, як викинув російські прапорці на очах у росіян: "Чекаю якусь реакцію від них, а вони просто подивилися і все"

Форвард «Динамо» Владислав Ванат розповів, як в одному з аеропортів Вірменії викинув російські прапорці у смітник на очах у росіян.


«У нас був рейс з Вірменії до Стамбулу. Ми сиділи в аеропорту по центру, а по боках рейси на Москву та Сочі.


Там стояв один поц у футболці «Я – руський, і я цим пишаюся». Ніхто нікому особливо нічого не сказав, ми просто якось всі одночасно проходимо ці контролі.

Я у duty free там дивлюсь якісь сувеніри, щоб купити бабусі та дідусю, і бачу прапорці Росії стоять. Думаю: «Як так? Вірменія – це ж не Росія, чого там взагалі російські прапорці стоять». Вони там друзі, це зрозуміло.

Кажу пацанам: «Дивіться, зараз прикол буде». Викупляю, і всі на мене дивляться як у фільмах, голови повертаються. Пацани сміються, а ці не розуміють, що я буду з ними робити. Там небагато було, всього може 5 штук. Беру і просто перед ними в смітник викидую.

І я вже чекаю якусь реакцію від них, а вони просто подивилися і все, сіли й в телефон дивляться. Ніхто навіть нічого не сказав. Пацани сказали: «Красава», — розповів Ванат.