13 жовтня 2024 08:44

Іван КАЛЮЖНИЙ: "Дуже хочу бути у збірній України"

Півзахисник збірної України Іван Калюжний після матчу із Грузією (1:0) поділився емоціями від дебюту за національну команду.

- Поки що немає жодних емоцій, бо дуже вимотався і зараз трохи втомився. Емоції, не знаю, може, завтра будуть, а може і не буде.

- Як на початку матчу, трохи було хвилювання?


- Якщо чесно, то з розминки вже, коли ми вийшли на поле, почали грати у тримання м'яча і потім уже я зрозумів, що все гаразд і ніякого хвилювання не було.

- Коли світло зникло на деякий момент, трохи навіть матч зупинили. А там було хвилювання, що щось не таке?


- Хвилювання не було, хотів, щоб ми продовжили матч. Я вже казав, давайте за такого світла продовжувати, бо було видно. Добре, що так і сталося, що ми продовжили гру.

- Фактично, чи можна говорити про цей поєдинок як про поєдинок, який пройшов під диктування збірної України? Вам удавалося все?

- Не скажу так, тому що збірна Грузії є досить сильною командою, у них дуже хороші гравці в атаці. Із ними було непросто грати. Я думаю, що перемога, можливо, заслужена, бо ми, мабуть, більше хотіли, ніж вони.

- Ти вже почуваєшся повністю? Ми з тобою говорили перед початком, чи почуваєшся ти у збірній. Зараз уже можеш сказати: «Все, я – гравець збірної»?


- Не знаю, ще поки що не прийшло це. Але я дуже хочу бути тут, – сказав Калюжний.