13 жовтня 2024 14:58

Чалханоглу допитають як свідка у справі про зв'язки ультрас "Інтера" та "Мілана" з криміналом. Він спілкувався із заарештованим фанатом із приводу квитків на фінал ЛЧ-2022/23

Хакана Чалханоглу допитають у справі зв'язки ультрас «Інтера» з криміналом.


Півзахисник "нерадзуррі" зобов'язаний з'явитися до федеральної прокуратури в Мілані цього тижня. Наслідком було підтверджено, що він спілкувався з Марко Фердіко, одним із ультрас, заарештованих у рамках масштабної операції наприкінці вересня.


Нагадаємо, 30 вересня за підозрою у здирництві та інших злочинах було заарештовано 19 осіб, включаючи кількох членів ультрас «Інтера» та «Мілана». Більшість затриманих пов'язані з мафіозними сім'ями з Калабрії і, ймовірно, вчинили серйозні злочини, пов'язані з футбольним бізнесом, у тому числі вимагання грошей від продажу квитків і напоїв на «Сан-Сіро» та отримання хабарів з оренд паркувальних місць біля стадіону, а також застосування «мафіозних». методів».


Чалханоглу офіційно не перебуває під слідством, але має надати прокурорам свою версію подій, щоб допомогти у розслідуванні. За версією слідства, футболіст та його родина вечеряли з Фердіко і, як і тренер Сімоне Індзагі, обговорювали питання щодо розподілу додаткових квитків на фінал Ліги чемпіонів 2023 року проти «Манчестер Сіті».

Наразі півзахисник знаходиться у розташуванні збірної Туреччини, він має зіграти у матчі Ліги націй проти Ісландії у понеділок увечері, а у вівторок повернутися до Мілану. У середу чи четвер гравець поговорить із прокурорами, повідомляє La Gazzetta dello Sport.