5 червня 2023 19:40

ТОП 5 корисних властивостей Синупрету

Своєчасне лікування синуситу дозволить запобігти ряду ускладнень, які ховають у собі вірусні захворювання. Одним із найбільш серйозних ускладнень може стати хронічний гайморит. При цьому важливо не просто прибирати симптоми нежитю, а боротися із причиною розвитку захворювання. У цьому допоможе Синупрет, препарат виготовлений на основі рослинних речовин з ефективними лікарськими властивостями. Його застосування забезпечить полегшення симптоматики, включаючи зменшення лицьового та головного болю, а також зняття запального процесу.


Цей препарат випускається у трьох лікарських формах:


• таблетки;
• екстракт у таблетках;
• краплі.


Незалежно від форми, лікарський засіб приймається перорально з дотриманням дозування, яке зазначено в інструкції. Щодо купівлі Синупрету, він продається практично в усіх аптеках України, при цьому можлива відсутність ліків у тій чи іншій формі.


Одним зі швидких та зручних варіантів купівлі препарату буде його замовлення через медичну інформаційну систему «Аптека 9-1-1». На сайті МІС ви зможете ознайомитися з наявністю цього та інших ліків у конкретній аптеці, порівняти вартість препарату у різних мережах, а також забронювати його. Також ви зможете замовити його адресне доставлення.


Корисні властивості Синупрет


Говорячи про ефект, який має препарат, необхідно відзначити наступні моменти:


1. Противірусна дія – завдяки високій концентрації лікарських речовин у складі він дозволяє боротися з вірусами на ранній стадії, а не просто маскувати симптоми захворювання.
2. Зняття запалення – Синупрет усуває запальний набряк слизової дихальних шляхів.
3. Відновлення – приймання препарату дозволить відновити функцію мукоциліарної системи.
4. Нормалізація секрету – характеристики секрету будуть нормалізовані у якісному та кількісному плані.
5. Профілактика – ліки не лише борються з вірусом та запальним процесом, але й мають профілактичну дію.


При своєчасному прийманні Синупрету в комплексі з іншими препаратами ви зможете значно скоротити та полегшити перебіг хвороби.