26 травня 2023 11:01

Брат Кріштіану Роналду постане перед судом, його підозрюють у шахрайстві

Нападник "Аль-Насра" Кріштіану Роналду не має ні хвилини спокою. Цього разу проблеми дісталися його старшого брата Угу Авейру. Як повідомляє португальська Nova Gente, проти нього в італійському суді висунули звинувачення в шахрайстві.


У період з 2018 по 2021 рік, коли Кріштіану виступав за італійський "Ювентус", його брат нібито був причетний до незаконної торгівлі підробленими футболками клубу.


Завдяки діям Авейру, 13 000 підробок з ім'ям Роналду та цифрою 7 на спині були готові потрапити на ринок. Проблема полягала в тому, що вони практично нічим не відрізнялися від оригіналів. Єдиним відмінним елементом був логотип. Замість символу німецької компанії з виробництва одягу Adidas на них був логотип музею CR7, розташованого на рідному острові футболіста - Мадейрі. Керує музеєм не хто інший, як його старший брат Угу.


Справа вже розслідувалася з 2019 року, але тільки зараз прокуратура Турина сформулювала обвинувальний акт. Суд з'ясовуватиме, чи вчинив Угу через свою компанію Mussara шахрайство щодо компанії Pegasus, з якою він уклав контракт на виробництво та продаж футболок вартістю 538 000 доларів США. Йдеться про те, що він нібито ввів в оману італійського виробника, стверджуючи, що отримав на це дозвіл від "Ювентуса", що не відповідало дійсності.


Компанія Mussara заперечує будь-яку угоду з Pegasus. Тим часом виробник стверджує, що виготовлені ним підробки також продавалися в музеї Кріштіану Роналду на Мадейрі, що свідчить про те, що ділові стосунки з братом Кріштіану все ж таки мали місце. Дата судового засідання призначена на 20 червня цього року.