15 травня 2023 18:49
2

"Одноманітність тренувального процесу стала набридати гравцям". Циганик розповів про причини провального сезону "Динамо"

Журналіст Ігор Циганик в програмі "Циганик LIVE" розповів, що на його думку стало причиною провального сезону "Динамо".


"Провал "Динамо" в цьому сезоні пов’язаний з тим, що має бути якась зміна в тренувальному процесі. Якщо говорити, що відбувалося протягом сезону в "Динамо", то відбувалося теж саме, що й в попередні роки коли тренував Луческу. В якийсь момент одноманітність процесу стала набридати гравцям. І я думаю, що були три вдалі матчі з Шовковським, через те, що відбулась зміна, можливо щось нове з’явилось в тренувальному процесі. Гравці "наїлися" тими методами, які використовував Луческу, і це стало причиною, насамперед, серед досвідчених футболістів. Мені здається, що керівництво "Динамо" набагато більше розраховувало на досвідчених гравців ніж вони відіграли. І наскільки я розумію, по закінченні сезону будуть дуже серйозні розмови саме з досвідченими футболістами, а не з молодими. Розмова буде про те, чи збираються вони прогресувати в "Динамо"? Яким вони бачать своє майбутнє? Я не впевнений, що будуть продовжені контракти з усіма футболістами в яких вони закінчуються. Чи будуть вони продовжені на умовах, які є зараз. Бо достатньо серйозна зарплатна відомість у "Динамо", керівництво виконує всі умови і вона буде вимагати від досвідчених футболістів відповідальності. До молоді претензій менше, молодь себе проявила як могла. Ванат, Царенко, Волошин, Дячук, Нещерет - перспективна молодь є. Бражко точно повернеться з оренди. Це я 100% даю. З приводу Булеци - 90% даю".

під Бахмутом гарна погода і можливість зміни тренувального процесу. І медогляд проходити не треба - хоч в космос можуть . два рази на рік проходять. в клініках.
і можуть забрати з собою і цього великого спеціаліста чесати язиком. 100% укр футбол в його особі нічого не втратить. 90% журналістика теж.
"Разговор будет о том, собираются ли они прогрессировать в "Динамо"?"

Япатстолом))) Да они постоянно говорят, что будут разбираться и улучшать все! Уже много-много лет.