14 січня 2023 18:45

Миколенко влаштував сутичку в матчі АПЛ: відео конфліктної ситуації за участю злого захисника "Евертона"

У суботу, 14 січня, Евертон проводить матч 20 туру Англійської Прем'єр-ліги проти Саутгемптона. У стартовому складі господарів на поле вийшов Віталій Миколенко.


У домашній грі Евертона проти Саутгемптона від перших хвилин грає лівий захисник «ірисок» Віталій Миколенко. Не встиг матч розпочатися, як в одному з епізодів українець зчепився зі своїм опонентом по флангу в особі вінгера Мохамеда Ельюнуссі.


На дев'ятій хвилині зустрічі Миколенко захопив норвежця двома руками, а той, у свою чергу, вирішив впасти і випросити у арбітра штрафний майданчик. Суддя момент проігнорував, а Ельюнуссі, піднімаючись, зачепив Віталія, якому це не сподобалося, що вилилося в невелику бійку.






Зазначимо, що Евертон перед цим поєдинком посідав 18-е місце у турнірній таблиці АПЛ маючи 15 очок та чотириматчеву серію без перемог у всіх турнірах. Саутгемтон йшов останнім із 12 заліковими пунктами в активі.


Миколенко цього сезону провів 19 матчів за синіх у чемпіонаті та Кубку Англії. Його контракт із Евертоном дійсний до 30 червня 2026 року.