14 січня 2023 11:07

Нагельсман: "Якщо "Баварія" не підпише нового воротаря, мене запитають: "Ти що, п'яний?"

Головний тренер "Баварії" Юліан Нагельсман жорстко висловився про ситуацію з голкіперами мюнхенців після травми основного воротаря команди Мануеля Нойєра, з якою він вибув щонайменше до кінця поточного сезону. Також німецький наставник висловив підтримку Свену Ульрайху, котрий вважається основним кандидатом на місце у воротах рекордмайстера.


«Всі знають нашу ситуацію із воротарями. Нам безумовно потрібен голкіпер, не може бути й мови про інше. Якщо наші воротарі порвуть зв'язки наступного тижня, що ми робитимемо?

Тоді б дуже молодому воротареві, який провів сьогодні свій перший матч за нас (Йоханнес Шенк у товариському матчі із «Зальцбургом». — Прим.), довелося б грати у Лізі чемпіонів та Бундеслізі. Тоді всі почали б говорити мені: «Ти що, п'яний? Чому б тобі не підписати воротаря?


Ми маємо знайти рішення. Ми довіряємо Ульрайху. Він знає свою роль. Ми знаємо, на що він здатний, Улле знає, на що він здатний. Ми вже довіряли йому місце у воротах у першій частині сезону, коли Нойєр отримав травму. Я не загравав третього воротаря, грав Ульрайх.

Улле знає, що ми повинні працювати над ситуацією, що склалася. Це наша спільна робота – робити те, що потрібно для клубу», – наводить слова Нагельсмана Sport 1.