6 березня 2022 13:05

Де Брюйне: "Вибираючи між Прем'єр-лігою і Лігою чемпіонів, я б вважав за краще АПЛ. Перемога в ній означає стабільність"

Півзахисник "Манчестер Сіті" Кевін Де Брейне зізнався, що ставить чемпіонат Англії вище Ліги чемпіонів.


Де Брейне тричі ставав чемпіоном Англії у складі "Манчестер Сіті", але не разу не перемагав у ЛЧ.


"Якби мені довелося вибирати, то я б вважав за краще Прем'єр-лігу. Цей турнір демонструє стабільність гравця і твоїх дій протягом усього сезон.


У Лізі чемпіонів ти повинен бути хороший, але лише в певні моменти. Якщо порівнювати з чемпіонатом, в якому більше ігор, то Ліга чемпіонів схожа на лотерею.


Що таке спадщина? Стали б мої особисті досягнення значніше, якби ми, наприклад, виграли Лігу чемпіонів минулого року? Для мене, як для гравця, немає. Є легенди футболу, які не перемагали в Лізі чемпіонів. Наприкінці кар'єри я не буду озиратися назад на те, чого я не досяг.


Перемагати хочеться частіше, але, якщо у тебе на один трофей більше, це не визначає всю твою кар'єру. Коли ти спортсмен, то кожна поразка приносить тобі біль, але, мені здається, що іноді такі моменти можуть йти на користь.


Неможливо прожити життя так, щоб завжди все завжди було добре. Це так не працює", - наводить слова Де Брейне Daily Mail.