4 березня 2022 13:00

​Лапорта впевнений, що "Барса" підпише Холанда влітку. Він знає, що на трансфер потрібно 150+ млн євро

"Барселона" працює над трансфером Ерлінга Холанда.

Як пише Mundo Deportivo, президент каталонського клубу Жоан Лапорта переконаний, що "Барса" зможе підписати норвежця влітку незважаючи на інтерес до гравця з боку "Манчестер Сіті", ПСЖ і "Реала".

Лапорта обговорював можливу угоду з агентом форварда Міно Райолою. Менеджер знає, що на перехід Холанда потрібно буде витратити понад 150 млн євро. Зараз президент "Барси" зайнятий пошуком фінансування для цього трансферу. За даними джерел в клубі, менеджер розглядає варіант з входженням в угоду з CVC, так як вважає, що вона принесе «Барсі» потрібні кошти.

Лапорат знає, що його хороші стосунки з Райолою можуть посприяти переходу Холанда. Трансфер норвежця-єдина угода, за яку "Барса" збирається платити. Всі інші літні новачки прийдуть в клуб в статусі вільних агентів.

"Ман Сіті" випереджає "Барсу" в боротьбі за Холанда з тієї точки зору, що може запропонувати нападнику більш чіткий спортивний проект. Однак каталонці грають краще, ніж кілька місяців тому, і в клубі вважають, що прогрес команди також може вплинути на рішення Ерлінга. Крім того, важливим аспектом може стати клімат і той факт, що норвежцю Ла Ліга подобається більше, ніж АПЛ.

У цьому сезоні 21-річний гравець провів 20 матчів за "Боруссію", забив 23 голи і віддав 5 передач. Через травму він не грав з 22 січня.