26 грудня 2021 22:02

Де Дзербі увійшов у топ-50 тренерів 2021 року за версією Four Four Two

Відоме британське видання Four Four Two, підбиваючи підсумки року, що минає, визначило список з 50 кращих тренерів світового футболу.

У ньому знайшлося місце для одного представника української Прем'єр-ліги - головний тренер донецького "Шахтаря" Роберто Де Дзербі, який першу частину року провів в італійському "Сассуоло", поміщений на 45-у позицію.

"Команда Роберто Де Дзербі "Сассуоло" у минулому сезоні була чудовою. Вони багато атакували, пресингували, щоб створювати моменти, і були стійкими в обороні. Але, мабуть, найбільш багатообіцяюче в цьому молодому тренері - зараз він працює у "Шахтарі" - це те, що він, здається, витягує максимум з усіх, з ким працює. Його геній допоміг вийти на новий рівень таким гравцями, як Жеремі Бога і Мануель Локателлі. Вони перетворилися на футболістів, яких ми завжди хочемо бачити, коли мова йде про захопливий футбол. Зараз всі погляди будуть прикуті до того, що він робить в Україні", - пише видання про заслуги Де Дзербі.

Українських наставників, або інших представників УПЛ у рейтингу немає.

Зазначимо, що у топ-5 тренерів 2021 року за версією Four Four Two увійшли: Ганс-Дітер Флік (5), Антоніо Конте (4), Юрген Клопп (3), Томас Тухель (2) і Хосеп Гвардіола (1).