6 жовтня 2024 22:57

Ерік тен Хаг: "МЮ створив дуже багато моментів за 7 турів, але голів не вистачає, треба додавати. З керівництвом спілкуємося щотижня, ми всі в одному човні і знаємо, що процес тривалий"

Ерік тен Хаг відзначив командний дух «МЮ» після нічиєї з «Астон Віллою» (0:0).


«Ви бачили, що ми зіграли організовано та як єдине ціле. Ми продемонстрували характер і командний дух, рішучий настрій та стійкість.

Ми майже нічого не дозволили створити. Зрештою один гольовий момент все ж таки був, але він був чи не єдиним. Ми створили кілька моментів, але не те щоб багато. Ми потрапили в перекладину, були шанси у Рашфорда. Загалом гра була рівною.

У матчі з «Порту» ми чудово діяли у позиційному нападі, переграли суперника у перші 25 хвилин. У матчі з «Крістал Пелас» ми теж чудово працювали з м'ячем. Цього сезону були матчі, в яких ми добре грали. Сьогодні моментів було небагато, але ми протистояли сильній команді.

Ми створили дуже багато моментів за перші сім турів, але треба додавати. Ми розуміємо, що голів не вистачає, у цьому плані старт невдалий. У цьому аспекті нам треба діяти краще. Натомість у нас чотири сухі матчі, це добре, бо треба надійно оборонятися.

Ми з керівництвом постійно спілкуємося щотижня. Ми всі в одному човні, знаємо, через що проходимо, це тривалий процес», – сказав головний тренер «Манчестер Юнайтед» в ефірі Sky Sports.