22 листопада 2021 15:39
1

Легенда "Дженоа": "Болонья" давала за Супрягу 10 млн, "Динамо" хотіло більше"

Колишній гравець та тренер «Дженоа» Клаудіо Онофрі поділився з Бомбардиром думкою про перспективних українських футболістів, а також назвав конкретні прізвища гравців, яких хочуть бачити у своєму складі італійські клуби.

- Чи міг Супряга перейти до «Дженоа»?

- Так, за ним стежили. Я говорив про це з попереднім президентом Енріко Преціозі. Трансфер Супряги до «Дженоа» був близьким, ним також цікавилася «Болонья». Була пропозиція на 10 мільйонів євро від «Болоньї», але це не влаштувало київське «Динамо». Вони хотіли на 5 мільйонів більше. Супряга - сильний гравець з неймовірним потенціалом. Знаю, що зараз у нього проблеми у клубі.

Також слідкую за Миколенком, це сильний виконавець, ним дуже цікавиться «Наполі». Тут дуже добрі відгуки про нього. Нинішнє покоління українських футболістів має попит у Європі. Також мені дуже подобається гра Циганкова.


- Ви у добрих стосунках з Джан П'єро Гасперіні. Що він говорить про Руслана Маліновського?

- Ми товаришуємо з Гасперіні. Під час матчу Італія – Україна у Генуї на стадіоні «Луїджі Фераріс» (1:1) Маліновський вразив мене, я почав уважніше вивчати його гру. Після цього матчу поговорив із Гасперіні про Руслана, «Аталанта» вже знала Маліновського та цікавилася ним. Для мене головна помилка Преціозі, що він звільнив Гасперіні з «Дженоа». Джан П'єро розвиває молодь, це він демонструє і в «Аталанті». Ми сподіваємося, що подібне продемонструє штаб Шевченка в «Дженоа».

Етит((((